Gyászoló testvére tudatta: nem lehetett megmenteni, elhunyt az Alf gyereksztárja

gyász Alf színész
Olyan kimerült lehetett, hogy a hőségben elaludt az autójában. Kutyája is vele volt, de egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg, mi Benji Gregory egykori gyereksztár halálának oka.

Mindössze 46 évesen elhunyt Benji Gregory színész, akit a legtöbben az Alf című szituációs komédiából ismerhetnek, amelyben még gyerekként szerepelt. Az utóbbi időben a képernyőtől visszavonulva élt, halálhíre mégis megrázta az embereket, főleg, miután néhány furcsa körülményre is fény derült.

Elhunyt az Alf sorozat gyerekszínésze, Benji Gregory
Elhunyt az Alf sorozat gyerekszínésze, Benji Gregory
Forrás: "ALF" Cast Portrait/acr071601/Michael Ochs Archives

Nem tisztázott Benji Gregory, egykori gyereksztár halálának oka

Az egykori gyereksztár húga, Rebecca nyilatkozott arról, hogy bátyját az autójában találták holtan egy arizonai bank parkolójában még június 13-án. A Maricopa megyei orvosszakértői hivatal közleménye szerint halálának oka még nem tisztázott.

Rebecca azt a szívszorító tényt is elárulta, hogy szeretett testvére depresszióban szenvedett és bipoláris zavarral, valamint alvászavarral küzdött – utóbbi miatt volt, hogy napokig ébren maradt. A színészhez közel álló források azt sejtik, hogy Benji bankba indult, de a kimerültség miatt elaludt az autójában és hőgutát kapott. Vele volt kutyája, Hans is, az állatot sem lehetett megmenteni. Rebecca hozzátette, hogy a család gyászol, de értékeli a jókívánságokat ebben a nehéz időszakban. 

A színész az Alf 101 epizódjában tűnt fel Brian Tanner szerepében. A sorozatot 1986 és 1990 között sugározták. A ’80-as években volt még néhány vendégszerepe, de 2003-ban hátat fordított Hollywoodnak, és bevonult az amerikai haditengerészethez. 

Az Alfot játszó Michu Mészáros 2016-ban, 76 éves korában hunyt el. A magyar származású, mindössze 83 centis Mészáros Mihály az amerikai cirkuszokból érkezett a filmek és sorozatok világába a 80-as években. Az akrobataként és kaszkadőrként is tevékenykedő férfi az Alf mellett feltűnt az 1989-es Nicsak ki beszél?-ben, ahol az egyik gyerkőc, Mikey dublőrét alakította. Az Alf sorozatban apát alakító Max Wright 2018-ban, 75 évesen ment el miután hosszú ideig daganatos megbetegedéssel küzdött. A színészt ezen kívül a  Jóbarátok című sorozat első epizódjaiban is láthattuk. Ott a Central Perk kávézó menedzserét alakította. Wright kaliforniai otthonában hunyta le örökre a szemét.

Emlékezz vissza, milyen volt a népszerű sorozatban a színész gyerekként:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.