Brad Pitt Magyarországra érkezett: a Hungaroringen van a színész - Videó

Brad Pitt
AFP -
forgatás Brad Pitt hungaroring videó Magyarország
Magyarországon videózták le a színészt. Brad Pitt azért érkezett hazánkba, hogy a Hungaroringen folytassa F1 című filmjének forgatását.

Brad Pitt Magyarországra érkezett. A Hungaroringen videózták le a színészt, aki azért érkezett hazánkba, mert zajlik az F1 című film forgatása, amelyet igazi versenypályákon vesznek fel, a többi között a hazain is.

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon
Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon: a színészt legutóbb a Brit Nagydíjon látták
Forrás: Getty Images

Magyarországon van Brad Pitt

Az F1 című film forgatása miatt érkezett hazánkba a színész, akit az M4 Sport videózott le a Hungaroringen. A színész a filmben egy visszavonult pilótát Sonny Hayest alakítja, aki azért tér vissza, mert egy fiatal tehetségnek szeretne segíteni. A moziban feltűnik majd Lewis Hamilton is, aki önmagát alakítja, de játszik az alkotásban például Javier Bardem is, aki annak a kis versenyistállónak a tulajdonosát formálja meg, amelyben a fiatal tehetség kezdi pályafutását. A filmet 2025 végén mutatják be a mozikban.

Brad Pitt ezelőtt a Brit Nagydíjon tűnt fel, akkor a barátnője is vele volt. A párról több fotó is készült, ahogy a legnagyobb harmóniában, kézenfogva sétálgatnak. Brad Pitt úgy tűnik, jó hangulatban volt gyönyörű párja oldalán. 

Gyereket is szeretne Ines de Ramontól a színész, akitől sorra fordulnak el gyerekei, akik Angelina Jolie-tól születtek, vagy akiket együtt fogadtak örökbe. Madox, Pax és Zahara is eldobták már apjuk nevét, őket követte a sorban Vivienne és Shioloh, egyedül Knox az, akiről egyelőre nem érkezett ilyen hír. A legtöbben Angelina Jolie-t hibáztatják azért, hogy a színésznek nincs kapcsolata a gyerekeivel, a válásuk ugyanis még mindig tart és egyre mocskosabbá válik. A színésznő bántalmazással vádolja Brad Pitt-tet, de a közös borászatuk miatt is zajlik köztük a küzdelem. Ez azt jelenti, hogy a közeljövőben még nem fog pont kerülni a csatájuk végére. Brad Pitt jogi csatát nyerhet, de a családi háborúban Angelina győzött: a gyerekek voltak a fegyverei. Az egykori biztonsági őrük arról vallott, hogy a színésznő uszította a gyerekeket apjuk ellen. 

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon benyújtott beadványok szerint a színésznő megpróbálta szabotálni gyerekei és Brad Pitt kapcsolatát - ezt állítja a volt testőre, Tony Webb, aki 2000-től kezdve több mint 20 éven át dolgozott a családnak, de Angelina Jolie kirúgta őt, miután a biztonsági személyzet két tagja a szakítás után Brad Pitt mellé állt. Állítólag a testőr kollégája hallotta, amint Jolie "arra biztatta a gyerekeket, hogy ne töltsenek időt Pitt-tel a láthatások során."

Íme, Brad Pitt filmjének előzetese:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.