A Bridgerton család sztárjait meg sem ismernéd korábbi szerepeikben - VIDEÓ

Gareth Cattermole/Gareth Cattermole -
Netflix bridgerton sorozat A Bridgerton család
Te felismernéd őket? A Bridgerton család sorozattal váltak világhírűvé, pedig már számos másik filmben és sorozatban is szerepeltek már.

Nicola Coughlan, Luke Newton, Jonathan Bailey... Néhányuk nevét nem sokan ismerték a Netflix kosztümös-romantikus sorozata előtt. A Bridgerton család által váltak világsztárokká, de korábbi karrierjük során is számos szerepben feltűntek már, ahol bebizonyították, hogy milyen tehetséges színészek.

Bridgerton család
A népszerű Bridgerton család sorozat színészei
Forrás: Getty Images

Így festenek a Bridgerton család színészei másik karakterként

A  népszerű sorozat az 1813-as londoni társadalmi életben játszódik, ahol a gazdag és befolyásos Bridgerton család tagjai keresik a szerelmet és boldogságot, miközben titkok és intrikák bonyolítják életüket. Amíg várod a 4. évad érkezését, addig nézd meg videónkat, amelyből kiderül, hogyan festett Nicola Coughlan a Lányok Derryből című sorozatban, Hannah Dodd Sprite karaktereként a Marvel univerzumban, vagy éppen a sármos színész, Regé- Jean Page a Dungeons&Dragons: Betyárbecsület című filmben.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.