Új Bridgerton spin-off van készülőben, de a rajongók kiakadtak: az ő történetére még nem kíváncsiak

"Bridgerton" Season 3 - Part Two -  Special Screening - VIP Arrivals
Getty Images/"Bridgerton" Season 3 - Part Two - Special Screening - VIP Arrivals - John Phillips
A Bridgerton család spin-off sorozat
Felröppentek a hírek, miszerint újabb spin-off van a láthatáron: A Bridgerton család központi figurája, Eloise lenne a főszereplője, ami a legtöbbek szerint nem lenne jó hatással a népszerű sorozat folytatására.

Eloise Bridgerton az egyik legfontosabb karakter a Bridgerton sorozatban. Nem csupán egy háttérszereplő, hanem egy központi figura, aki nagyban hozzájárul a fő cselekményhez. A legtöbben azon a véleményen vannak, hogy ha Sarolta királynőhöz hasonlóan ő is spin-offot kapna, az tönkretenné az egész sztorit. A rajongók szerint Eloise szerelmi története még nem igazán bontakozott ki, a karakterfejlődése fontos része a következő évadoknak. 

Bridgerton
Eloise lenne a legújabb Bridgerton spin-off főszereplője?
Forrás: Getty Images

Bridgerton spin-off, amelynek Eloise lenne a főszereplője

A Bridgerton harmadik évada azzal a lehetősggel zárul, hogy Eloise beutazhatja a világot, kezdve Skóciával. Ez a történeti szál ugyan jó bevezetést adhat egy spin-off számára, de Eloise különálló kalandjai végső soron megzavarnák a fő történetszálat. Ha Eloise saját sorozatot kapna, majd visszatérne a Bridgertonba, a nézőknek mindkét show-t követniük kellene, hogy megértsék a teljes képet. A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet sikere azt mutatta, hogy van igény a Bridgerton univerzum kiterjesztésére, de anélkül, hogy ez megzavarná a fő cselekményt. Eloise helyett Violet és Edmund története, valamint más karakterek, mint Lady Danbury vagy Will és Alice szerelmi története érdekes és koherens spin-off lehetőségeket kínálnának.

Eloise karakterfejlődése

Eloise karakterének fejlődése a Bridgerton sorozatában kulcsfontosságú. Mivel minden testvérnek csak egy évad áll a rendelkezésre a saját szerelmi történetének bemutatására, Eloise-nak meg kell kapnia a megfelelő időt a fejlődésre a saját évadáig. Bár egy Eloise spin-off lehetőséget adna a karakter mélyebb bemutatására, végső soron a fő sorozatban való részvétele elengedhetetlen a történet koherenciájának megőrzéséhez.

Végre kiderült, ki lesz a Bridgerton 4. évadának főszereplője

Végre felfedték, hogy melyik testvér lesz a Bridgerton család közelgő, negyedik évadának középpontjában: Benedict! A sorozat hivatalos közösségi oldalán osztották meg a hírt egy bejegyzésben, melyben ez állt: "Felhívták a szerzők figyelmét, hogy talán itt az ideje leleplezni a házassági vásár legújabb kérőjét... Benedict Bridgerton története a következő évadban érkezik."

A Netflix a következő évaddal kapcsolatban a következőket mondta: "Benedict nem akar megállapodni - egészen addig, amíg nem találkozik egy elbűvölő Ladyvel az édesanyja álarcosbálján." A rajongók örömmel fogadták a hírt, azt azonban mindenki kíváncsian várja, hogy mik derülnek még ki a negyedik évadról...


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.