Jennifer Lopez Bridgerton tematikájú születésnapi partit rendezett: imádja a sorozatot

Jennifer Lopez
Getty Images -
parti Bridgerton Jennifer Lopez
55 évesnek lenni menő. Jennifer Lopez megmutatta, hogy ennyi idősen is lehet bombázóként ünnepelni, méghozzá Bridgerton tematikájú szülinapi partin.

Jennifer Lopez, vagyis művésznevén JLo az 55. születésnapját ünnepelte a napokban. A színész-énekesnő finoman jelezte sorozatrajongását: a születésnapi partija ugyanis Bridgerton tematikájú volt. A vendégek egytől-egyig talpig menő jelmezekben érkeztek, tiszteletben tartva az ünnepelt kívánságát. 55 évesnek lenni menő, Jennifer Lopez pont úgy élte eddig az életét, mintha erre a napra készült volna. Nézzük, mitől érezheti magát a világ egyik legsikeresebb nőjének. 

bridgerton jlo
55 éves lett JLo – Bridgerton szülinapot tartott
Forrás: Getty Images 

 

Bridgerton tematikájú születésnap és egy elképesztő életút : 55 éves lett a díva, Jennifer Lopez

JLo  New York Bronx negyedében született, spanyol ajkú családba. A kis Jennifernek a vérében volt a zene és a tánc, gyerekkorában latin és hip-hop táncot tanult, először a "Fly girl" című műsorban tűnt fel, ahonnan szinte egyenes út vezetett a szórakoztatóiparba. Táncolt My Hammer U can't touch this című klipjében és volt Janet Jackson táncosa is. 55 éves korára megkerülhetetlen szereplője lett a showbusiness-nek. 

Filmes karrier

1995-ben a “Családom” című film hozta meg számára az áttörést. Ezt követte Wesley Snipes oldalán a “Pénzvonat” című akciófilm, amely a világhír felé repítette. Szerepelt az Anakondában, A sejt-ben, a Hölgyválaszban, csaknem negyven mozis alkotás fő vagy mellékszerepét vállalta el. 

Zenei karrierjét 1999-ben indította be, akkor jelent meg az On the 6 című album, ami a Manhattant és Bronxot összekötő metrójáratról kapta a címét.  Dalai azonnal slágerek lettek, az addig színésznőként ismert Jennifer Lopezt immár énekesnőként is számon tartották. Filmes munkáival párhuzamosan kilenc stúdióalbumot készített, slágereit az egész világon ismerik, de emellett üzletasszonyként is brillírozik, méghozzá a szépségiparban. Saját parfümjei, kozmetikai termékei vannak, sőt a legnagyobb divatmárkákkal közös projektjei is sikeresek, de a magánéletben nem találta meg a boldogságot. 

Szerelem vagy karrier – Jlo-nál üti egymást a kettő

Jlo magánélete mondhatni rendkívül viharosan alakult. Négyszer ment férjhez, először Marc Anthony mexikói származású énekes dalszerzőhöz, de a házasság végül válással végződött. Közben együtt élt a baseball játékos Alex Rodriguezzel,  a rapper Sean Combs-al, a színész Ben Affleck-el és összejött a szintén rapper Drake-el is, de feleségül végül Chriss Juddhoz, majd Ojani Noa-hoz ment és a sort Ben Affleck zárta. 

A világ legszebb nőjét is megcsalják

Hiába válaszotta JLo-t a People magazin 2011-ben a világ legszebb nőjének, a Forbes magazin pedig 2012-ben a világ legbefolyásosabb hírességének, úgy tűnik a férfiaknak ez sem elég. Alex Rodriguez ugyanis két év jegyesség után bukott le, megcsalta Jlo-t.  A szakítás után az énekesnő állítólag 15 kilót fogyott, és csak nehezen lábalt ki a szakítás okozta csalódásból. 

És akkor jött Ben Affleck

A rajongók tömegesen lélegeztek fel, amikor először újra együtt látták Jennifer Lopezt és Ben Afflecket. A páros, ahogy korábban hívták őket "JenBen" alig több, mint egy éve, 2023 júliusában mondta ki a boldogító igent. A happy end azonban valahol elveszett: hiába volt a 13 millió dollárnyi eljegyzési ékszer, hiába volt bájos esküvő, Ben Afflecknek sok lehetett a 24 órás Jenifer Lopez műszak, amiből felesége egy percre sem tudott kilépni. Már az első házassági évfordulójukat sem töltötték együtt és a jegygyűrűt sem látni a fotókon. 

Magányos születésnap

Jennifer Lopez közben próbálja élni az életét. Születésnapi bulit rendezett magának Londonban, méghozzá Bridgerton stílusban, ezek szerint sorozatnézéssel üti el a kevéske szabadidejét. A vendégseregnek, de még saját édesanyjának is parádés jelmezben kellett érkeznie, hogy passzoljanak a barokkos túlzások világába. 

  • Hogy végül lesz-e válás a mesésnek indult házasságból, egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy Ben Affleck nem volt ott a partin, mert eközben a tengerentúlon látták.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.