Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas között még mindig dúl a szerelem - FOTÓ

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas
Dave Benett/Getty Images for Ast/Aston Martin DB12 Launch - Dave Benett
kikapcsolódás Catherine Zeta-Jones Anglia Michael Douglas
A házaspár ugyanazon a rendezvényen mutatkozott, ahol Brad Pitt is részt vett. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas ugyanolyan szerelmesek, mint 24 évvel ezelőtt.

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas kiruccantak a Forma-1 angliai nagydíjára. A pár 24 éve házas, de a képek tanulsága szerint még mindig szerelmesek.

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas 
Forrás: Getty Images/F1 Grand Prix of Great Britain /Kym Illman

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas Angliában romantikáztak

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas ugyanazon a rendezvényen kapcsolódtak ki együtt, amelyiketn Brad Pitt végre nyilvánosan mutatkozott barátnőjével: a Forma-1 angliai nagydíján kapcsolódtak ki a hétvégén. Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas az Instagramra is töltöttek fel képeket az együtt töltött időről és azokon látszik a leginkább, hogy a pár még mindig nagyon szerelmes. 

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas
Forrás: Instagram/Catherine Zeta-Jones

2000-ben mondták ki a boldogító igent, vagyis már 24 éve házasok, és ezalatt két gyerekük született: Dylan lányuk 2000-ben, Carys fiukpedig 2003-ban. "Ők egyszerűen rendkívüli lények" - mondta nemrég gyerekeiről a színész. "Egyszerűen örömöt jelentettek. Nem volt semmi problémánk. Szép életünk volt együtt. Dylan már teljesen befejezte az iskolát, Carysnak pedig van még egy éve a főiskolán" - tette hozzá a színész.

Catherine Zeta-Jones és gyerekei: lánya, Dylan és fia, Carys  2019-ben
Catherine Zeta-Jones és gyerekei: lánya, Dylan és fia, Carys  
Forrás: Getty Images/Bonnie Biess

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.