Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas eladja luxuskastélyát: VIDEÓ a pazar ingatlanról

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals
FilmMagic/26th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals - Jeff Kravitz
Eladó ingatlan Catherine Zeta-Jones Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas úgy döntött, hogy megválik Westchester megyei, New York-i luxuskastélyuktól, amelynek ára 12 millió dollár. Az eladósorba került ingatlan öt évig volt a színész házaspár tulajdona.

Miután kirepültek a gyerekeik, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas úgy döntött, hogy megválnak az irvingtoni otthonuktól. Az eladósorba került hatalmas birtok és a rajta található luxuskastély 12 millió dollárért keresi új gazdáját.

Eladósorba került Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas otthona
Eladósorba került Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas otthona
Forrás: FilmMagic/F1 Grand Prix of Monaco - Qualifying

Eladó Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones otthona

A házaspár 2019-ben vásárolta meg a 12 hektáros birtokot 4,5 millió dollárért, ezt követően az ingatlan egy hatalmas felújításon esett át, ám ügyeltek arra, hogy megőrizze eredeti, 1920-as évekbeli jellemzőit. Az ingatlan, amelyet Longmeadow-nak neveztek el, négyszintes és több mint 1000 négyzetméter alapterületű, időtlen pompát sugároz a georgiai stílusú téglából és kőből készült kialakításával. A mesebeli kastély nyolc hálószobával és tizenkét fürdőszobával rendelkezik. Az első emeleten található egy fedett medence, egy edzőterem és egy pihenőszoba. Az impozáns ingatlant körülöleli egy 30 méter hosszú terasz, pazar kilátással a Hudson folyóra.

"Egyszeri lehetőség, hogy páratlan szépségben, luxusban élvezhessék az életet" - áll a hirdetésben.

 

A mallorcai nyaralót már régebben eladták 

Mallorca nyugati partján, a Sierra de Tramuntana parton, világörökségi részen áll Michael Douglas egykori nyaralója. A S'Estaca néven ismert ingatlan területén öt apartman, egy loft, két villa jellegű épület, egy borospince és egy spa is volt, a nyaralóból természetesen az óriási medence és a káprázatos panoráma sem hiányzik.

Michael Douglas mallorcai nyaralója
A mallorcai nyaralót már régebben eladták 
Forrás: Engel & Völkers

 

 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.