Szexi bikinis képekkel nosztalgiázott Cindy Crawford - FOTÓK

GRAMMY Museum's Inaugural GRAMMY Hall Of Fame Gala And Concert Presented By City National Bank – Arrivals
Getty Images for The Recording A/GRAMMY Museum's Inaugural GRAMMY Hall Of Fame Gala And Concert Presented By City National Bank – Arrivals - Sarah Morris
nosztalgia modell fotó Cindy Crawford
Az egykori szupermodell igazi amerikai lánynak mondja magát, így nem is volt kérdés, hogy a közösségi oldalán méltóképpen megemlékezik a függetlenség napjáról. Cindy Crawford bikinis fotókkal nosztalgiázott.

Július 4-e nagyon fontos nap az amerikaiak életében, ugyanis ezen a napon 1776-ban nyilvánították ki Amerika függetlenségét Nagy-Britanniától. A jeles napról több híresség, köztük Cindy Crawford is megemlékezett a közösségi oldalán, nem is akármilyen fotókkal nosztalgiázott.

Cindy Crawford
Cindy Crawford szépségén egyszerűen nem fog az idő
Forrás: Getty Images 

Cindy Crawford nosztalgikus fotóit imádják a rajongók

Az egykori szupermodell kedvenc fotóiból állított össze egy videómontázst az Instagram-oldalán. A videóban különböző, amerikai zászló témájú szexi képeket vágott össze a modellkarrierje csúcsától egészen a közelmúltban készült fotókig. Természetesen, a modell 1992-es Pepsi reklámjából ismert ikonikus fehér trikó és rövidnadrág kombináció is bekerült a válogatásba, valamint egy 2021-es verzió hasonló szettben.

Hatalmas karriert futott be Cindy Crawford modellként, az első igazi szupermodellek csoportját erősítette olyan nevek mellett, mint Naomi Campbell vagy Claudia Schiffer. Crawford ma már inkább üzletasszonyként tevékenykedik, de szépsége az évek alatt sem kopott ki.  

Cindy Crawford: annyit kerestem már az első év alatt, amennyiről a szülei álmodni se mertek

A fiatal lány éppen egy kukoricaföldön dolgozott, amikor egy helyi újság fotósa felfigyelt rá, és készített néhány képet róla. Az 1982-es fotó annyira híres lett, hogy a tizenéves Cindy ezután elindult John Casablancas Look of the Year versenyén, amit meg is nyert. Innen indult be a karrierje.

Pillanatok alatt nagy hal lettem, rengeteg felkérésem volt. Egy év alatt annyi pénzem lett, amiről a szüleim álmodni se mertek soha

 - nyilatkozta. Hozzátette, rettegett, mielőtt elvállalta a New York-i munkákat, édesanyja volt a támasza, ő biztatta. 

'Mi a legrosszabb, ami történhet? Csak gyere vissza' - mondta édesanyám mindig. Ez nagyon felszabadító volt számomra, mert azt éreztem, mellettem áll

 - mesélte Crawford, aki maga is édesanya, lánya, a 24 éves Kaia pedig ugyanúgy a kifutóra termett, mint édesanyja, aki a mai napig smink nélkül is bátran megmutatja magát. 

 

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.