Cindy Crawford fiára rá sem ismersz: 25 éves lett Presley - FOTÓ

modell Cindy Crawford Presley Gerber születésnap
A szupermodell a születésnapján köszöntötte Presleyt. Cindy Crawford fia édesanyja nyomdokaiba lépett: nagy divatmárkák modellje lett.

Cindy Crawford fia, Presley 25 éves lett. Ennek alkalmából a szupermodell két fotót is megosztott fiáról: az egyik most, a másik sok évvel ezelőtt készült. Amíg a korábbi fotón egy szőke, hosszú hajú emo-sílusú kiskamasz néz vissza ránk, addig a friss képről egy modell. 

Cindy Crawford ma is gyönyörű: fia, Presley és lánya Kaia is modell lett
Cindy Crawford ma is gyönyörű: fia, Presley és lánya Kaia is modell lett
Forrás: AFP

Cindy Crawford az Instagramon is köszöntötte a fiát

"Boldog születésnapot, @presleygerber! Hogy lehetsz már 25 éves? Nagyon büszke vagyok rád: ahogy a családoddal és a barátaiddal viselkedsz. Tudnod kell, hogy apa és én mindig itt vagyunk, és 'a pálya széléről szurkolunk neked'. Attól a naptól kezdve szeretünk, ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok veled és ez az érzés sosem múlik el" - írta Cindy Crawford a köszöntőjében. 

 

Presley is modell, akár csak édesanyja és testvére

Presley, ahogy testvére Kaia is édesanyja nyomdokaiba lépett, 16 évesen debütált a kifutón a Moschino 2017-es Cruise show-jában, és azóta olyan neveknek dolgozik, mint Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana és Balmain. 

Fontos neki a mentális egészséggel kapcsolatos edukáció

Crawford fia, Presley a mentális egészséggel kapcsolatos felvilágosító munkát is végez, többször beszélt saját küzdelmeiről, például a depresszióval. 019-ben pedig ittas vezetésért tartóztatták le. "Akár egy, akár száz embernek segítek felállni onnan, ahol én is voltam, már ér valamit a munkám" - nyilatkozta korábban. Presley Gerber évekkel ezelőtt arctetoválást is készíttetett: "Misunderstood" felirat került a fiú bőrébe, aminek jelentése: félreértett, félreismert, ám azóta ezt eltávolíttatta. 

Rande Gerber, Kaia Gerber, Cindy Crawford és Presley Gerber részt vesz a The Fashion Awards 2018-on
Rande Gerber, Kaia Gerber, Cindy Crawford és Presley Gerber részt vesz a The Fashion Awards 2018-on 
Forrás: Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.