Ez volt Meghan Markle azon húzása, ami II. Erzsébetnél kiverte a biztosítékot: előre látta a bajt

Members Of The Royal Family Attend Events To Mark The Centenary Of The RAF
Getty Images/Members Of The Royal Family Attend Events To Mark The Centenary Of The RAF - Chris Jackson
brit királyi család Thomas Markle Meghan Markle II. Erzsébet
Sussex hercegnéje és apja, Thomas Markle zűrös viszonya nem sok jót ígért a királyi család számára. Ezt II. Erzsébet néhai királynő már azelőtt látta, mielőtt Meghan hozzáment volna Harry herceghez.

A hírek szerint a II. Erzsébet idejekorán észrevette, hogy Meghan apjával való kapcsolata veszélyeztetheti a királyi család hírnevét. A feszültség akkor kezdődött, amikor Thomas Markle paparazzi fotókat készíttetett magáról lánya esküvője előtt 2018-ban, majd bejelentette, hogy nem fogja Meghant elkísérni az oltárig a nagy napon. Azóta apja és lánya nem beszéltek egymással, és Thomas soha nem találkozott személyesen Harryvel, sem unokáival, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel.

II. Erzsébet Meghan Markle
II. Erzsébet jó előre megérezte, hogy Meghan és apja zűrös viszonya nem lesz jó hatással a királyi család hírnevére
Forrás: The State Funeral Of Queen Elizabeth II/bestof

II. Erzsébet előre megérezte, hogy veszélybe került a család hírneve

A Daily Mail szerint a néhai királynő felismerte, hogy Meghan és apja nyilvános nézeteltérései a királyi család hírnevére is hatással lehetnek és tartott attól, hogy ez komoly károkat okozhat majd nekik. 

"Meghan nyilvános vitái riasztó jelek voltak a néhai királynőnek. Őfelsége felismerte a potenciális károkat, amelyeket ezek a viták a királyi család egészének okozhatnak. Visszatekintve a királynő talán sejtette, mi következik" - tette hozzá egy forrás.

Meghan korábban beszélt erről a helyzetről  a dokumentumfilmjükben, ahol elmondta, hogy segítséget kért férje nagymamájától, amikor apjával kapcsolatban problémák merültek fel. "Felvettem a kapcsolatot Őfelségével, és azt mondtam: 'Ez történik. Mit tegyek? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.' Végül a királynő és a walesi herceg (mostani Károly király)  azt javasolták, hogy írjak egy levelet apámnak."

Thomas azonban később azt mondta, hogy a levél "tőr volt a szívébe". Az apa azóta is többször próbált kapcsolatba lépni a lányával, tavaly szeptemberben a Good Morning Britain műsorában könyörgött Meghannek, hogy engedje meg neki, hogy láthassa unokáit, Meghan azonban egyelőre hajthatatlan. 

Harry hercegnek kellett visszafogni Meghan Markle-t, hogy ne menjen neki Károly királynak

Hol vannak már azok az idők, amikor Károly király Meghan Markle édesapját helyettesítette, és az oltár elé kísérte fia választottját... Harry herceg felesége most éppen nem olyan hálás a brit uralkodónak, mint akkor volt. Meghan Markle-t állítólag "vissza kellett tartani" attól, hogy felhívja Károly királyt, mert úgy érezte, az uralkodó "szabotálta" legújabb üzleti vállalkozását. Harry fogta vissza — állítja egy bennfentes.

Áprilisban Meghan Markle 50 üveg eperlekvárt ajándékozott el népszerű amerikai influenszereknek. Ezek voltak új életmódmárkájának, az American Riviera Orchardnak első termékei. Egy informátor azonban arról beszélt a New Idea magazinnak, hogy a sussexi hercegné szerint "nem véletlen", hogy a király pont ezzel egyidőben dobta piacra 50 dolláros mézét.

"Meghannak fogalma sem volt erről, és most hirtelen azt látja, tele van a piac olyan termékekkel, amilyeneket forgalmazni akart. Egy lépésre van attól, hogy felhívja Károlyt, és kirobbantson egy veszekedést, de Harry visszatartja. Meg van győződve arról, hogy Károly szándékosan akadályozza a sikerét."


 


 

 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.