Károly király szokatlan becenevet adott Meghan Markle-nek: ezzel el is árulta, hogyan érez vele kapcsolatban

The King And Queen Visit Wales
Samir Hussein/WireImage/The King And Queen Visit Wales - Samir Hussein
becenév Meghan Markle Károly király
Meghan Markle már az első találkozás alkalmával mély benyomást tett apósára, olyannyira, hogy az uralkodó egy szokatlan becenevet adott neki. Károly király egy nagyon különleges nevet talált ki kisebbik fia felesége számára, ami elárulja, hogyan is érez valójában a menye iránt.

Harry és Meghan 2018 májusában kötötte össze hivatalosan az életét, majd alig két évvel később bejelentették, hogy kilépnek a királyi családból. Azóta a pár és a királyi család közötti kapcsolat teljesen megromlott. Azonban nem volt ez mindig így: Katie Nicholl királyi szakértő elmondta, hogy az első találkozás alkalmával Meghan Markle mély benyomást tett apósára. Károly király egy nem mindennapi becenevet is adott neki.

Károly király
Károly király szokatlan becenevet adott Meghannek
Forrás: UK Press via Getty Images

Károly király szokatlan becenevet adott Meghannek

Egyes állítások szerint Károly király, amikor megismerte Meghant Tungstennek, vagyis volfrámnak becézte őt keménysége és kitartása miatt. A volfrám a természetben előforduló legkeményebb fém, rendkívül erős, megolvasztani is csak 3380 Celsius-fok fölött lehet. Azt nem tudni, hogy az uralkodó még mindig használja-e ezt a becenevet, ugyanis az elmúlt években személyesen nem is találkozott kisebbik fia feleségével.

Harry hercegnek kellett visszafogni Meghan Markle-t, hogy ne menjen neki Károly királynak

Hol vannak már azok az idők, amikor Károly király Meghan Markle édesapját helyettesítette, és az oltár elé kísérte fia választottját... Harry herceg felesége most éppen nem olyan hálás a brit uralkodónak, mint akkor volt. Meghan Markle-t állítólag "vissza kellett tartani" attól, hogy felhívja Károly királyt, mert úgy érezte, az uralkodó "szabotálta" legújabb üzleti vállalkozását. Harry fogta vissza — állítja egy bennfentes.

Áprilisban Meghan Markle 50 üveg eperlekvárt ajándékozott el népszerű amerikai influenszereknek. Ezek voltak új életmódmárkájának, az American Riviera Orchardnak első termékei. Egy informátor azonban arról beszélt, hogy a sussexi hercegné szerint "nem véletlen", hogy a király pont ezzel egyidőben dobta piacra 50 dolláros mézét.

„Megpróbálja magát életmódmogulként eladni, de most egy királyi riválissal versenyez" — hívta fel a figyelmet a forrás, aki azt is hozzátette, Meghant frusztrálta az is, hogy Károly nemrégiben egy 250 dolláros aftershave-et dobott piacra, mert ő is pont egy férfiaknak való kozmetikumcsalád kifejlesztését tervezte.

Harry herceg túl nagy áldozatot hozott Meghan Markle kedvéért: megöli az unalom az Egyesült Államokban

Jennie Bond, az egykori BBC királyi tudósító elmondta: „Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy nehéz lehet Harry számára, hogy szinte minden régi baráti körével és családjával megszakította a kapcsolatot.” Az egykori tudosító szerint Harry valószínűleg úgy gondolja, hogy a személyes veszteségek kiegyensúlyozódnak új életének örömeivel: „Feltételezhetjük, hogy úgy érzi, ez az áldozat megéri az életért, amit most a szeretett nővel és az imádott gyerekeivel él.” Egy másik királyi kommentátor azonban nagyon más véleményen van a helyzetről, szerinte a herceg „unalmasnak” találja új életét, mivel nincsenek közeli barátai, akivel eltölthetné a szabadidejét.

Harry egyre inkább unatkozik és szomorú, hogy a barátai nem látogatják felesége nehéz természete miatt 

- magyarázta Tom Quinn szerző és királyi szakértő.

 



 


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.