Felrobbantotta a netet John F. Kennedy unokája: imádják a nők Jack Schlossberget

szívtipró Jack Schlossberg John F. Kennedy
John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokája azért került reflektorfénybe a napokban, mert ő lesz a Vogue politikai tudósítója. Jack Schlossberg feladata az lesz, hogy a divatmagazin hasábjain tudósítson az amerikai elnökválasztásról.

A nagyapja szellemétől vezérelve Jack Schlossberg célja, hogy könnyedséget vigyen az amerikai politika pillanataiba. A fiatal szavazókat szeretné tájékoztatni a washingtoni hírekről szórakoztató, mégis informatív videókon keresztül, TikTok-csatornája is van.

Jack Schlossberg
Jack Schlossberg a nők új kedvence
Forrás: Getty Images

„Ha azt akarod, hogy az emberek komoly dolgokon gondolkodjanak, akkor azt csak úgy érheted el, ha szórakoztatóvá teszed számukra" - nyilatkozta Schlossberg a cikkben, amiben bemutatták őt. „Ezt teszik a nagy vezetők. Nem lehet az embereket csak azzal ostorozni, hogy minden milyen rossz. Pozitivitást és jó energiát kell vinni a fontosnak tartott dolgokba. Ez a stratégiám."

A politikai céljai mellett az embereket - főként a nőket - Jack családi állapota érdekli. Ő azonban erről nem akar nyilatkozni. Annyit árult el magáról mindössze, hogy nagyon szeret olvasni, elsősorban vízi sportokat űz, de mostanába balettozik is, mert ez a mozgásforma segít neki felgyógyulni egy sérülésből. Ragaszkodik ahhoz, hogy az otthonában mindig legyen friss vágott virág, a szegfű a legnagyobb kedvence. A legtöbb ruhája fekete, nem szereti a színes darabokat.

Schlossberg, aki a Harvardon szerzett jogi diplomát, mindig is szerencsésnek érezte magát a családja miatt, büszke arra, amit a nagyapja tett, úgy érzi sokat tanulhat a kormányzásából és a beszédeiből.

Jack Schlossberg akkor robbantotta fel a netet, amikor a Vogue megosztotta a cikkhez készült fotóit az Instagramon. A képekhez csak úgy záporoztak a kommentek, volt, aki azt írta, legközelebb címlapon akarja látni a férfit, más egyből jelentkezett, szívesen lenne a Marilynje (a nagyapjának állítólag viszonya volt Monroe-val).

Jack Schlossberg testvérei

Jack Schlossberg édesanyja, Caroline Kennedy, John F. Kennedy és Jackie Kennedy lánya. Jack Schlossberg Caroline három gyermeke közül a legfiatalabb, két idősebb lánya is van, a 36 éves Rose és a 34 éves Tatiana.

Rose Schlossberg állítólag kiköpött nagyanyja, nagyon hasonlít Jackie Kennedyre. 2010-ben diplomázott a Harvard Egyetemen, 2013-ban a New York-i Egyetem interaktív távközlési programján szerzett Master of Professional Studies fokozatot. 2016-ban indított egy apokaliptikus websorozatot a YouTube-on, End Times Girls Club címmel, amit a Sandy hurrikán New York-i pusztítása inspirált.

Tatian 1990-ben született. 2012-ben diplomázott a Yale Egyetemen, majd 2014-ben az Oxfordi Egyetemen szerzett mesterképzést amerikai történelemből. Újságíróként dolgozott, a The New York Timesban, a The Atlanticban és a Bloombergben is publikált, 2019-ben könyvet adott ki. 2017 óta házas, férje George Moran, gyermekük 2022-ben született.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.