The Morning Show Reese Witherspoon Jennifer Aniston
Forog a The Morning Show 4. évada. Jennifer Aniston az Instagramon jelentette be egy, a kollégáival közös fotó társaságában a hírt.

Az Instagramján tette közzé Jennifer Aniston, forog a The Morning Show 4. évada. A színésznőt Tig Notaróval és Reese Witherspoonal fotózták a kulisszák mögött, a színésznő még a szövegkönyvről is tett fel képet.

Jennifer Aniston Celebrity Sightings In New York City - September 26, 2022
Jennifer Aniston a The Morning Show 2022-es forgatásán 
Forrás: Getty Images

Jennifer Alex Levy karakterét, Reese Witherspoon Bradley Jacksont alakítja, Tig Notaro a harmadik évadban Amanda Robinson szerepében csatlakozott a szereplőgárdához. A bejelentéstől bezsongtak a sorozat rajongói, és már most nagyon várják az új epizódokat. A 2019-ben debütáló The Morning Show azonnal hatalmas siker lett, nemcsak a szereposztás zseniális, de a történet is igencsak tanulságos, ugyanis a dráma több olyan témát is érint, amellyel érdemes, sőt, kell foglalkozni. A sorozat betekintést enged egy reggeli műsor kulisszái mögé: az alkotók tudják, hogy mindenkit érdekel, hogyan készül egy tévéműsor, pláne, amely olyan kérdésket helyez a középpontjába, amelyek az életünket is befolyásolják. A sorozatot az Amerikai Filmintézet az év legjobb tíz sorozata közé is beválasztotta, a harmadik évad pedig hivatalosan is a streaming szolgáltató legnézettebb sorozata lett.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.