Vanessa Hudgens megerősítette, hogy anyuka lett, de a boldogsága nem felhőtlen

családalapítás Vanessa Hudgens kisbaba Cole Tucker lesifotó
A színésznő az Insta-sztorijában erősítette meg, hogy életet adott első gyermekének. Vanessa Hudgenst azonban egy dolog nagyon elszomorítja.

Vanessa Hudgens hivatalosan is megerősítette, hogy férjével, Cole Tuckerrel szülők lettek.

Vanessa Hudgens Appears to Welcome First Child With Cole Tucker in Los Angeles.
Vanessa Hudgens újszülött gyermekével és párjával, Cole Tuckerrel
Forrás: Northfoto

„Anya, apa és a baba egészségesek és boldogok" - írta a High School Musical 35 éves sztárja az Instagram-sztorijában, ez azonban a teljes üzenet vége. Az első pár mondatában a lesifotósoknak üzent, akik rájuk vártak a kórház előtt, amikor hazavihették újszülött babájukat.

Csalódottak vagyunk, hogy nem tartják tiszteletben a családunk privát szféráját ebben a különleges idoszakban, azért, hogy a média mohóságát csillapítsák. Mindezek ellenére anya, apa és a baba boldogok és egészségesek

— írta a posztban. A baba nemét, nevét és pontos születési dátumát nem hozták nyilvánosságra.

Vanessa Hudgens a 2024-es Oscar-gála vörös szőnyegén mutatta meg először gömbölyödő pocakját, egészen addig titokban tartotta, hogy kisbabát vár. 

Ez is érdekelhet: 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.