Kiszivárogtak az első fotók Jennifer Lopez szülinapi ebédjéről

ünneplés Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez születésnap
Megadta a módját az ünneplésnek a színésznő. Jennifer Lopez 55. szülinapja alkalmából Bridgerton témájú bulit adott, de pazar ebédre is meghívta szeretteit egy menő olasz étterembe.

Jennifer Lopez július 24-én tölti be az 55. évét és ennek megünneplésére a nagy napot megelőző hétvégén hatalmas partit rendezett. A díva férje, Ben Affleck nem jelent meg a szombati buliban és a vasárnapi ebéden se vett részt, amit egy olasz étteremben tartottak. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez szültésnapján nem volt ott Ben Affleck
Forrás: Northoto

Jennifer Lopez olasz étterembe invitálta szeretteit

Július 20-án, szombaton Jennifer Lopez Bridgerton témájú szülinapi bulit rendezett Hamptonsban. Egy bennfentes a Us Weeklynek arról beszélt, hogy az énekesnő születésnapi ünnepségét vasárnap július 21-én egy szabadtéri ebéddel folytatta az Arthur & Sonsban. Lopez már akkor lefoglalta az olasz étterem szabadtéri bárját és teraszát, az Amalfi teraszt családja és 20 legközelebbi barátja számára, miután a hét elején meglátogatta azt, és nagyon megtetszett neki. A vendégek között volt két gyermeke, a 16 éves ikrek, Max és Emme, valamint nővére, Lynda, korábbi menedzsere, Benny Medina is. Az ebéd ötfogásos menüből állt, többek között sült tintahalat, cézársalátát, a spagetti marinarat, parmezános csirkét és fűszeres rigatonit szolgáltak fel. Az étterem dolgozói Jennifernek előadták a Happy Birthdayt, valamint kedvenc desszertjével limoncello sajttortával és házi készítésű mini cannolisszal kedveskedtek neki.

Az ebédről néhány kép már meg is jelent, amelyeket az alábbi lapozós posztban nézhetsz meg. 

A nagy dobás a Bridgerton témájú parti volt

A fő attrakció azonban nem az ebéd volt, hanem a Bridgerton témájú buli, ahova a dress code korabeliöltözék volt. Úgy tudni Jennifer imádja a sorozatot, ezért a vendégseregnek, de még saját JLo édesanyjának is parádés jelmezben kellett érkeznie, hogy passzoljanak a barokkos túlzások világába. JLo a buliról - egyelőre - nem mutatott felvételeket, de Instagram-oldalán egy mosolygós képpel kívánt boldog szombatot a követőinek.

Nincs kétség, Ben Affleckkel vége

Hónapok óta folynak a találgatások, hogy Jennifer és Ben hányadán is állnak egymással. Úgy tűnik, felesleges tövább reménykedni, hogy megoldják a gondjaikat, ugyanis éppen elég beszédes jel az, hogy a színész nem ment el felesége születésnapi bulijába. Ráadásul ez már nem az első olyan ünnep, amit egymástól külön töltenek. Ezt megelőzően ő és Lopez a július 4-ét is egymástól távol ünnepelték, és nem voltak együtt a második házassági évfordulójukon, július 16-án sem. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.