Jennifer Lopezről nyilatkozott egy ismerőse: elmondta, mit tervez az énekesnő

Ben Affleck Jennifer Lopez & Ben Affleck Jennifer Lopez
Bár a pár kapcsolata menthetetlen: a mai napig szeretik egymást. Jennifer Lopez még mindig az élete szerelmének tartja Ben Afflecket.

Bennfentesek szerint napról napra kevesebb az esély, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága rendbe jöjjön. A pár az egész nyarat külön tölti, Affleck többnyire Los Angelesben van, JLo pedig utazgat a nagyvilágban. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága végképp tönkremehetett
Forrás: Getty Images/Kevin Winter

Jennifer Lopez dalszövege árulkodó

Jólértesültek úgy vélik, erre utal Lopez Cambia el Paso című dala, amelynek évfordulójáról az énekesnő meg is emlékezett. A dal szövegében több árulkodó sor is feltűnik, amelyek utalhatnak a pár jelenlegi bonyolult kapcsolatára, például: „Most jobb az élet nélküle, nincs szüksége senkire, hogy jólérezze magát” vagy „Egy, kettő, három, menj tovább…”.

JLo igyekszik kikapcsolódni a nyáron

„Semmi sem törheti meg a lelkét” – teszi hozzá a Page Sixnek nyilatkozó bennfentes. „Mókával és kacagással szeretné tölteni a nyarat” - mondta és arról beszélt, Jennifer ezen a nyáron saját magára és a gyerekeire összpontosít. Ha nem utazik, és a gyerekek is Los Angelesben vannak, rengeteg időt tölt 16 éves ikrei Emme és Max társaságában. 

Még mindig élete szerelmének nevezi Bent

Annak ellenére, hogy barátai szerint Lopez már nem akarja helyrehozni kapcsolatát, jólértesültek szerint még mindig élete szerelmének nevezi Ben Afflecket, miközben a férfi állítólag a holmija maradékát is elvitte eladó, Beverly Hills-i otthonukból bérleményébe, a kaliforniai Brentwoodba.

A legutóbb Jennifer Lopezt énektanárával kapták lencsevégre egy kiránduláson, amíg Affleck középső gyerekével Seraphinával találkozott. A jegygyűrűjűket mindketten viselték, Bent pedig rég lehetett ennyire jó hangulatban látni

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.