Ben Affleck és Jennifer Lopez hülyére vesznek mindenkit? Lehet, hogy a válságuk csak átverés

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Getty Images/Kevin Winter -
átverés válság Ben Affleck Jennifer Lopez
A sztárpár vegyes jelzéseket küld a világnak. Hol viselik a gyűrűjüket, hol nem, így egyre többekben merül fel a kérdés: vajon csak szórakoznak velünk? Lehet, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez hülyére vesznek mindenkit, vagy nagyon kockázatos játékot játszanak?

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata hosszú ideje a figyelem középpontjában van, és a sztárpár nem is igyekszik tisztázni a helyzetet. Vegyes jeleket küldenek arról, hánydán is állnak, ezért nem meglepő, ha sokakban felmerült a kérdés: vajon csak szórakoznak?

Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez és Ben Affleck hülyére vesznek mindenkit
Jennifer Lopez és Ben Affleck hülyére vesznek mindenkit
Forrás: Getty Images

Van gyűrű, nincs gyűrű: Jennifer Lopez és Ben Affleck hülyére vesznek mindenkit?

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának válsága először május elején került elő, azóta pedig folyamatosan érkeznek a hírek arról, milyen jelek utalnak arra, hogy a kapcsolatuk zátonyra futott. De vajon valóban így van, vagy csak hülyére vesznek mindenkit? A páros mesébe illő szerelmi történetet produkált akkor, amikor kiderült, ismét összejöttek és ezúttal a házasságig is eljutottak. Eltelt két év, Jennifer Lopez pedig egy egész albummal és egy hozzá tartozó dokumentumfilmmel tisztelgett szerelmük előtt, habár Ben Affleck egyáltalán nem akarta kitenni kapcsolatukat a nyilvánosságnak, ezt a kérését az énekesnő nem teljesítette

A hatalmas és látványos gesztust azonban nem értékelték az emberek, az album és a dokumentumfilm is óriási bukás lett, az ahhoz tartozó koncertturnét pedig át is nevezték, mert nem fogytak rá megfelelő mértékben a jegyek - azóta pedig JLo le is mondta az egészet arra hivatkozva, hogy több időt akar tölteni a családjával, mondjuk ehelyett éppen Európában utazgat egyedül. 

Mindeközben pedig Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata elindult a lejtőn.

Állítólag a színész egy lázálomnak nevezte házasságukat, és ha tehetné, pillanatnyi elmezavarra hivatkozva el is válna, a közös otthonukból pedig elköltözött egy albérletbe. Hetekig nem jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, majd amikor mégis, külön érkeztek. Sok jel utal tehát arra, hogy valóban vége a mesés románcnak, ugyanakkor a sztárpár nem hagyja, hogy biztosak legyünk ebben. 

Mintha csak szórakoznának a világgal, Ben Affleck és Jennifer Lopez felváltva hol viselik a gyűrűjüket, hol nem.

Nemrég Ben Afflecket kapták lencsevégre, kezén pedig egyértelműen ott volt a karikagyűrű, pedig sokáig nem viselte. Jennifer Lopezzel ugyanez a helyzet: a héten többször is a hatalmas gyűrűje nélkül volt látható, nemrég azonban ismét a méretes gyémánttal a kezén kapták őt lencsevégre. 

Kockázatos játékot játszanak, vagy próbálják menteni a menthetőt?

Rosszindulatú pletykák már korábban is felröppentek arról, hogy a válság igazából egy figyelemelterelés: Jennifer Lopez karrierjének hullámvölgyét próbálják eltussolni. Mindenképpen kockázatos a házasságuk válságval játszadozni, és kitenni magukat annak a rengeteg figyelemnek. Jennifer Lopez ugyan lehet, hogy élvezi, Ben Affleck azonban eleve nem szerette volna...

A másik lehetőség pedig az, hogy valóban válságban vannak, ám azért küldenek vegyes jeleket, mert túl sok forog kockán. 

Egy vagyont fektettek abba, hogy felépítsék ezt a közös márkát

 - mondja a bennfentes. "Annyi időt és pénzt költöttek a különböző projektek előkészítésére, amikben néhány hónappal ezelőtt még mindketten lelkesen vettek részt, és 

most nagyjából minden a kukába került, mert minden a Bennifer márkájukra épült."

 Az Unstoppable, a J. Lo főszereplésével készülő filmet, aminek Ben a társproducere, már lefrogatták, az utómunkálatoknál tart, így most az a kérdés, hogyan fogják népszerűsíteni a filmet. És a forrás szerint az új film "nem az egyetlen kreatív projekt, amit együtt terveztek". A bennfentes elárulta: "Bizonyos projekteket, amikben nagyon hittek, magánfinanszírozásban indították el, és mindenféle dolgot terveztek, de most kénytelenek kiszállni, ami azt jelenti, hogy egyrészt sok embert cserben hagynak, és rengeteg pénz úszik el így."

"Ne lepődjön meg senki, ha kiderül, hogy van egy óriási csavar ebben a történetben. A távolság csodát tehet egy olyan kapcsolattal, amelynek részesei folyton a nyilvánosság érdeklődésnek a középpontjában vannak" - mondta korábban egy másik bennfentes.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.