Ben Affleck bekattant: "Elérte a töréspontját"

Ben Affleck is Spotted Visiting Jennifer Garner's House in Brentwood in Los Angeles.
Northfoto -
válság házasság Ben Affleck Jennifer Lopez
A színész egyre nehezebben viseli a házassági válsága miatt ráirányuló figyelmet. A források szerint Ben Affleck elérte már a töréspontját.

Ben Affleck egyre nehezebben viseli a házassági válsága miatt ráirányuló figyelmet. A bennfentesek szerint elérkezett a töréspontjához, amit jól mutat az az eset is, amikor leállt kiabálni a lesifotósokkal. A források szerint nem meglepő, hogy Ben Affelck bekattant.

Ben Affleck is Pictured Out With His Son in Los Angeles
Ben Affleck egyre nehezebben viseli a ráirányuló figyelmet
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Ben Affleck a szakadék szélére került

Hónapok óta Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságának válságától hangos a sajtó, mindenki árgus szemekkel figyeli a pár minden lépését, ugyanis hivatalosan nem erősítették meg, hogy problémáik lennének, de viselkedésük ezt mutatja. A színész albérletbe költözött közös otthonukból, ami piacra is került, és a nyarat habár kivette Jennifer Lopez, nem együtt töltik az idejüket. Nemrég Ben Afflecknél el is szakadt a cérna, és kiabált a lesifotósokkal.

"Nem meglepő, hogy bekattant" - mondta egy forrás a színészről. "Elérte a töréspontját. A reflektorfény, ami a széteső kapcsolatára irányul, hatalmas áldozatot követel. A Benhez közel álló emberek már egy ideje aggódnak érte, amiatt, amin az elmúlt hónapokban keresztülment" - tette hozzá az illető. Ben Affleck állítólag már válóperes ügyvédekkel is tárgyal, hogy véget vethessen házasságának, amire átmentei elmezavarként gondol.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.