Elképesztő összeget kaszált Justin Bieber: ő volt a fellépő egy milliárdos privát bulján

Getty Images/Kevin Mazur/MG21 -
koncertbevétel justin bieber Hailey Bieber
Az énekes Anant Ambani milliárdos buliján lépett fel Mumbaiban. Justin Bieber közösségi média oldalán számos fotót és videót is megosztott a nem mindennapi eseményről.

A hírek szerint az énekes közel 10 millió dollárt kapott legutóbbi privát fellépéséért. Justin Bieber Anant Ambani milliárdos örökös esküvő előtti buliján lépett fel Indiában, Mumbaiban, amiről a világsztár számos fotót és videót is közzétett közösségi média oldalán.

Justin Bieber
Justin Bieber és párja Hailey Bieber Forrás: Getty Images/Raymond Hall

Justin Bieber a vendégekkel együtt énekelt és táncolt

Július 6-án, szombaton az énekes egy sor fotót és videót osztott meg az extravagáns koncertről. Justin Bieber a leghíresebb slágereit egy privát koncert során adta elő Anant Ambaninak, menyasszonyának, Radhika Merchantnak, valamint családjuknak és barátaiknak. Anant Ambani Mukesh Abani fia, aki a Forbes szerint jelenleg Ázsia leggazdagabb embere. A felvételek alapján remek volt a hangulat a bulin, ahol a meghívott vendégek testközelből élvezhették a sztár privát koncertjét, amiért Bieber szép bevételt vihetett haza terhes feleségének.

A sztárpár már alig várja hogy megszülessen közös gyerekük

Amíg a híres énekes Indiában tartózkodott, párja Hailey Bieber visszatért az Egyesült Államokba, ahol a pár első közös gyermekük érkezésére készült. Justin Bieber 2018-ban jegyezte el modell párját, majd 2019-ben házasodtak össze. Az énekes és felesége pedig ez év májusban jelentette be, hogy gyereket vár. A modell igazán élvezi a terhesség minden pillanatát. Egy bennfentes szerint a pár már tudja a kicsi nemét, és már nevet is választottak a picinek de ezeket az információkat még titokban tartják. A közös fotóik alapján látszik, hogy kötelékük erősebb, mint valaha Justin Bieber gyengéd és szeretetteljes Hailey-vel és már alig várja életük következő szakaszát. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.