Justin Long élete legkínosabb éjszakája: véletlenül ágyba székelt, amíg a felesége, Kate Bosworth mellette aludt

Smile Train 25th Anniversary Gala
Getty Images for Smile Train/Smile Train 25th Anniversary Gala - Slaven Vlasic
kínos pillanat ételmérgezés Justin Long
A népszerű komikus élete egyik, ha nem a legkínosabb éjszakáját osztotta meg a nyilvánossággal. Justin Long a feleségével egy mexikói utazáson vettek részt, amikor egy ételmérgezést követően megtörtént a baj.

Justin Long valószínűleg soha nem fogja elfelejteni feleségével közös mexikói útjukat, amelynek egyik éjszakája cseppet sem úgy alakult, ahogyan ők azt eltervezték. A  színész, komikus a „PIE With Kurt Sutter and Katey Sagal” podcast legújabb epizódjában mesélte el a kínos sztorit.

Justin Long
Justin Long soha nem fogja elfelejteni feleségével közös mexikói utazását
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In New York City 

Justin Long ágyba székelt, míg felesége mellette aludt

A 46 éves sztár felesége, Kate Bosworth társaságában Mexikóban töltötte az idejét, ahol csúnya ételmérgezést kapott. A rosszullét odáig fajult, hogy Long az éjszaka folyamán arra ébredt, hogy bekakilt, míg a szerelme édesdeden aludt mellette. 

"Infúzióra voltam kötve, és Kate-nek követnie kellett engem a fürdőszobába, igen, a csomaggal együtt...olyan volt, mint a Dumb és Dumber” - mesélte nevetve, majd hozzátette, hogy egyáltalán nem számított arra, hogy egy enyhe szellentésnek ez lesz a következménye. Mindezek ellenére Long elmondása szerint Bosworth reakciója a kínos pillanatra „igazán romantikus” volt. Ebben a sebezhető pillanatban ámulatba ejtette őt felesége jószívűsége.

"Nem ítélkezett, nem éreztette velem, hogy furcsa vagy rossz lennék, és egyszerűen csak olyan szerencsésnek éreztem magam, tudod?” - magyarázta.

A színész és szerelme 2023 májusában kötötte össze életét, előtte a lánykérés pedig nem is alakulhatott volna romantikusabban. A Blue Crush színésznője elárulta, hogy akkoriban párjával épp egy nagyon nehéz időszakon mentek keresztül, ezért egy terapeuta segítségét kérték.

A szakember egy nagyszerű tanácsot adott nekik: „Rendszeresen kérdezzétek meg a másikat, mire van szüksége!" Bosworth folytatta: „Emlékszem, pár nap múlva ébredés után rámosolyogtam Justinra és feltettem neki ezt a kérdést. Rám nézett és azt mondta: „Az életemet veled tölteni." Én pedig mosolyogva válaszoltam: „De hát ez már megvan." Erre ő azt mondta: „Nem, tényleg az életemet szeretném veled tölteni."

Kate egyszerűen sugárzik a boldogságtól. Justin pedig egy csodálatos ember. Nagyon aranyosak együtt.

- vallották akkor az ismerősök, akik szerint tényleg hatalmas szerelem az övék, ami bármilyen akadályt képes legyőzni.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.