Kiderült, hogy Kim Cattrall csatlakozik-e a Szex és New York harmadik évadához

Sex and the City (2008) USA
Photo12 via AFP/ - Photo12 via AFP
Samantha Jones And just like that Szex és New York Kim Cattrall
A második évadban egyetlen jelenet erejéig bújt Samantha Jones bőrébe a színésznő, most pedig elárulta, látható lesz-e a következő évadban. A rajongók nagyon szeretnék, ha Kim Cattrall szerepelne a Szex és New York folytatásában, az And Just Like That (És egyszer csak...) harmadik évadában.

Kim Cattrall egyike volt az 1998 és 2004 között sugárzott Szex és New York négy főszereplőjének Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) mellett. Mind a négy nő visszatért két játékfilm erejéig, mielőtt zöld utat adtak az And Just Like That (És egyszer csak...) című utódsorozatnak. Csak Kim Cattrall döntött úgy, hogy nem tér vissza, ám a második évadban mégis látható volt, ugyan csak egyetlen jelenet erejéig. Most kiderül, a harmadik évadban látható lesz-e.

Sex and the City (TV-Series) Szex és New York: Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker és Kristin Davis
Szex és New York: Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker és Kristin Davis
Forrás: Photo12 via AFP

Kiderült, Kim Cattrall visszatér-e a Szex és New York utódsorozatának harmadik évadába

Kim Cattrall elképesztően népszerű szereplője volt a Szex és New York sorozatnak és a filmeknek is. Amikor pedig kiderült, hogy készül egy utódsorozat, az And Just Like That (És egyszer csak...), a rajongók azt remélték, hogy Samatha Jonsként ismét visszatér. A színésznő azonban határozottan kijelentette, hogy rá nem számíthatunk ebben a sorozatban. Az első évadban azzal magyarázták a távollétét, hogy Londoba költözött, majd amikor Carrie férje, Mr. Big meghalt, virágcsokrot és részvétnyilvánító levelet küldött. A második évadban aztán egyetlen jelenetben mégis látható volt, de Carrie-vel csak telefonon beszéltek. 

Egy rajongó felvetette, hogy a színésznő a harmadik évadban is "beugorhat" egy jelenetre, Kim Cattral egyszer és mindenkorra lezárta a kérdést.

 "Ó, ez nagyon kedves, de nem fogok" - írta

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker nem bírják egymást

Talán még enyhe kifejezés is az, a két színésznő viszonyára, hogy nem bírják egymást. A rajongók évekig meg voltak győződve arról, hogy Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon a kamerán kívül is remek barátnők. 

Sex and the City (2008) USA Szex és New York, Kim Cattrall, Samatha Jones
Kim Cattrall Samantha Jonesként a Szex és New York filmben
Forrás: Photo12 via AFP

Aztán hamarosan kiderült, hogy Kim Cattrall kilóg a sorból, ő ugyanis nem közösködik a Szex és New York sorozat másik három színésznőjével, de legfőképp Sarah Jessica Parkerrel nem. Ha valaki kételkedett volna, ez egészen nyilvánvaló vált, amikor Kim Cattrall bátyja meghalt és Sarah Jessica Parker kinyílvánította részvétét. "Nincs szükségem a szeretetedre vagy a támogatásodra ebben a tragikus helyzetben, Sarah Jessica Parker" - írta Kim Cattrall Instagram-oldalán. 

"Hadd tegyem ezt nagyon világossá. (Ha még nem tettem volna) Te nem vagy a családom. Nem vagy a barátom.

 Ezért írok neked utoljára: ne használd ki a tragédiánkat, hogy visszaállítsd a "kedves lány" imázsodat" - tette még hozzá Cattrall. Az tehát világos, hogy a két színésznő egyáltalán nem jönnek ki egymással, arról azonban pontos információ nincsen, hogy mi is vezetetett ehhez az ellenségeskedéshez, de az biztos, hogy a rivalizálásnak és a pénznek köze van a kapcsolatuk megromlásához.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.