Kínos! Ben Affleck gatyája majdnem lecsúszott - FOTÓ

Getty Images/Kevin Winter -
bakik kínos helyzet villantás
Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a tökéletes alkalmat egy nem várt baki zavarja meg. A kínos pillanatok a sztárokat sem kerülik el, és a fotósok mindig résen vannak, hogy megörökítsék, mint ahogyan azt tették Ben Affleck esetében is.

Egyetlen, a nyilvánosság előtt elkövetett hiba és hónapokig rajtuk nevet az egész világ. Ez különösen igaz azokra az esetekre, amikor a sztárok a vörös szőnyegen hozták magukat kellemetlen helyzetbe. Nem fogod elhinni, hogy milyen kínos pillanatokat éltek át ezek a hírességek a világ szeme láttára!

kínos pillanatok
A kínos pillanatok egy fotós figyelmét sem kerülhetik el.
Forrás: Shutterstock

Kínos pillanatok, amibe még a sztárok is belepirultak

1. Ben Affleck gatyája csaknem lecsúszott

Ben Affleck az egyik filmje premierjén vett részt, amikor a lesifotósok egy igen kínos pillanatban kapták lencsevégre a színészt. Bár a szürke öltönye fehér inggel és a hozzá passzoló nyakkendővel igazán elegáns volt, de Afflecknek jobban kellett volna ellenőriznie a megjelenését, mielőtt kilép a fotósok kereszttüzébe. Hanyagságáról bizony a fotók örökre árulkodni fognak.

2. Jennifer Gartner félrelépett

2006-ban Ben Affleck exe óriásit botlott az Oscar-gála színpadán, miközben a mikrofonhoz sietett, hogy kihirdesse a legjobb vágásért járó díj nyertesét. A színésznő hamar korrigálta lépteit, így elkerülte a hasra esést. Arcát a botlás pillanatában azonban megörökítette egy fotós, ami azóta is sokak kedvence. Jennifer a kis baki után nem jött zavarba egy viccel ütötte el szó szerinti botlását, majd elegánsan átadta a nyertesnek járó arany szobrocskát.

78th Annual Academy Awards - Show
Jennifer Garner oscar 2006
Jennifer Garner óriásit botlott az Oscar-gála színpadán 2006-ban
Forrás: Getty Images

 

3. Jennifer Aniston esete az új ruhával

Jennifer Aniston egyik filmje premierjén egy hibátlan, talpig fekete szettben jelent meg. Az új ruhájáról azonban elfelejtette eltávolítani a címkéjét. A ruháján lévő címke néhány fotón jól látható volt, ami azonnal felkeltette a média figyelmét. Ez az incidens is rámutat arra, hogy a legapróbb részletek is milyen nagy figyelmet kaphatnak egy eseményen. Aniston kosztümkabátjával próbálta elrejteni, azonban a fotósok gyorsabbak voltak nála. Szerencsére senkinek sem sikerült lefényképeznie a kabát árát, így a színésznő nem került még kínosabb helyzetbe a címkére nyomtatott számok miatt.

Office Christmas Party Screening NYC
Jennifer Aniston az új ruhájáról  elfelejtette eltávolítani a címkéjét
Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM

 

4. Adam Levine szerszáma majdnem kikandikált

Adam Levine hozzászokott ahhoz, hogy a tinilányok sikoltoznak, valahányszor színpadra lép, de még az énekes sem tudta leplezni a meglepetését, amikor az éljenzés magas hangú sikolyokig fajult. Miután próbált rájönni, hogy mi lehet a hatalmas ováció oka, hamar rájött, hogy mitől gerjedtek be rajongói: a cipzárja végig nyitva volt.

5. Emma Thompson kidőlt

Az Oscar- díjas színésznő egy Los Angeles-i ünnepségen, ahol a kiemelkedő karrierjét díjazták, mindenki szeme láttára hasalt el. A színésznő azonban profin kezelte a helyzetet: színpadiasan oldalra gurult és úgy tett, mintha zavarban lenne. Azonban nem sokkal később felállt, és a kamerába mosolygott.

Emma Thompson at Emma Thompson Hand and..........
Emma Thompson kidőlt
Forrás: NORTHFOTO

 

6. Mariah Carey félrelépett

Az énekesnőt kevés választotta el attól, hogy ő is a földre kerüljön, amikor elvesztette az egyensúlyát és megbotlott méretes sarkú Christian Louboutin cipőjében. Szerencsére a biztonsági őr még időben elkapta.

Mariah Carey perd sa chaussure gauche a son arrivée au Rockefeller Center a New York
Mariah Careyt kevés választotta el attól, hogy ő is a földre kerüljön
Forrás: NORTHFOTO/Charles Guerin 

 

7. Katherine Heigl majdnem cicit villantott

Katherine Heigl villámgyorsan cselekedett, amikor egy kongresszuson tartott beszéde közben elszakadt a ruhája pántja. Ha nem kapja el időben, bizony a beszéd könnyen botrányba fulladt volna, és a fotósok által megörökített kebelvillantás az egész világot bejárta volna, Katherine még szerencsésen megúszta, bár az elkapás pillanatáról így is készültek fotók.

ShoWest 2010 Awards Ceremony - Show
Katherine Heigl
Katherine Heigl villámgyorsan cselekedett, amikor egy kongresszuson tartott beszéde közben elszakadt a ruhája pántja
Forrás: Getty Images

 

8. Amal Clooney és a hosszú ruha esete

George Clooney házassága jelenleg éppen olyan komoly kihívásokkal küzd, mint Amal Clooney ebben a bonyolult ruhában való vonulással. Az esemény során Amal kezdetben magabiztosan lépett a vörös szőnyegre, de a hosszú ruha miatt egy váratlan baleset történt: a ruhája beleakadt a lábába, ami egy pillanatra zavaró helyzetet teremtett. Amal Clooney végül elegánsan reagált a kialakult szituációra, rendezte lépteit és ruhája fodrait is. Sokan drukkolnak a párnak, hogy a kapcsolatukat is sikerüljön mihamarabb rendezniük.

Amal Clooney, George Clooney, Julia Roberts & Dominic West A
George Clooney házassága jelenleg éppen olyan komoly kihívásokkal küzd, mint Amal Clooney ebben a bonyolult ruhában való vonulássa
Forrás: Profimedia

 

9. Jennifer Lawrence ikonikus hasra vágódása

Ha ki kellene választanunk egy embert, akinek leckékre lenne szüksége, hogy megtanuljon járni a stresszes pillanatokban, az Jennifer Lawrence lenne. A színésznő egyik leglegendásabb esése a 2013-as Oscar-gálán történt, amikor a lépcsőkkel gyűlt meg a baja. Elindult a színpadra, hogy átvegye az Oscar-díjat, de a gyönyörű ám hatalmas Dior ruhája megnehezítette a mozgást. A lépcsőn botladozva, teljesen váratlanul elesett, ami az egész teremben egy pillanatra megdöbbenést és majdnem komikus hangulatot keltett. Jennifer Lawrence az esés után gyorsan felpattant, és viccelődve reagált az eseményre. Az incidens bár kínos volt, de Lawrence humorral és lazasággal kezelte a helyzetet.

A mára már ironikussá vált esésről természetesen videó is készült, íme: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.