Király Linda először beszélt új párkapcsolatáról: Simonnal már korábban is együtt voltak

szerelem király linda párkapcsolat reptér
Az énekesnő jó ideig a szinglik életét élte, korábbi toxikus kapcsolata miatt után ugyanis sokáig nem tudott nyitni a férfiak felé — egészen mostanáig. Király Linda először beszélt régi-új kapcsolatáról: Simonnal nem először jöttek össze.

Szerda délután robbant a bomba: Király Linda egy jóképű idegennel csókolózótt a reptéren. Az egész ország azt találgatta, kiről és miről lehet szó ugyani az énekesnő még hetekkel korábban is azt nyilatkozta, hogy nincs senki az életében. Nos, Linda most végre tiszta vizet öntött a pohárba. 

Király Linda- 2022
Király Linda régi-új kapcsolatáról beszélt
Forrás: Szabolcs László

Király Linda 17 éves vot, amikor beleszeretett az ismert producerbe, Simonba. Nyolc évig voltak együtt, és barátságuk a szakítás után is megmaradt, szinte minden nap beszéltek egymással. Most, 15 évvel később úgy döntöttek, hogy újra felmelegítik a kapcsolatukat.

„Nyolc évig tartott a kapcsolatunk Simonnal. Ő volt az életem első szerelme, az a férfi, aki mellett felhőtlenül boldog voltam. Egy gyönyörű lelkű, elképesztően tehetséges embert ismertem meg benne, boldogok voltunk együtt, mégis valahogy elfogytunk. A szakításunk után is nagyon szoros kapcsolatban maradtunk, a mai napig minden egyes nap beszélünk egymással" - kezdte a történetüket Linda a Borsnak.

Az énekesnő elárulta, hogy Simonnal semmit sem titkoltak el egymás elől, a férfi arról a kapcsolatról is tud, ami olyan nagyon megviselte Lindát, és évek kellettek ahhoz, hogy kiheverje. Simon volt a terapeutája.

Király Linda családja, és a jobb szélen Simon
Király Linda családja, és a jobb szélen Simon
Forrás: Borsonline

Király Linda testvérei léptek akcióba

A szerelmeseket az ikrek, Király és Viktor és Ben hozta újra össze. Idén februárban lehívták Simont Linda születésnapi bulijába, amit Amerikában tartottak. Az énekesnő azt mondta, a találkozás nagyon furcsa volt, mintha egy pillanatra megint azt érezték volna egymás iránt Simonnal, mint régen.

Akkor még nem beszéltünk meg semmi konkrétat, nem tudtam, hogy mi alakul ki ebből az egészből... Egy pár hete jöttünk csak rá, hogy tényleg meg kellene próbálnunk újra együtt. Egy telefon volt, hogy jössz? És jött is, most itt van. Simont elkísérte az édesanyja is, ő csak pár napot marad. Simon pedig... nos, ő egyelőre csak egy útra szóló jegyet vett Budapestre...

Király Lindát a napokban L.L. Juniorral is összehozták. Néhány rajongó arról pletykált egy népszerű közösségi platformon, hogy látták a rappert és az énekesnőt hevesen csókolózni a Lupán. Természetesen az érintett felek azonnal tagadták a dolgot. Linda elmondta, idén még nem is járt a Lupán, és nem győzi hangsúlyozni, bár Juniort több mint 20 éve ismeri, csak barátok.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.