Nicole Peltz Beckham beperli a kutyakozmetikust: őt okolja kedvence hirtelen haláláért

Nicola Peltz Beckham
Variety via Getty Images/"Lola" Premiere - Arrivals - Michael Buckner
per Nicola Peltz Beckham kutyakozmetikus
Brooklyn Beckham felesége jogi lépéseket tett a kutyakozmetikus ellen, aki a chihuahua-ját, Nalát kezelte közvetlenül a halála előtt. Nicole Peltz Beckham egyik pillanatról a másikra veszítette el kiskutyáját.

A színésznő pert indított Jony Ceballos, Deborah "Deb" Gittleman és a HoundSpa LLC ellen a New York állam Westchester megyei legfelsőbb bíróságán. Nicolta Peltz Beckham azt állítja, hogy Nala halálát Ceballos „szándékos bántalmazása” okozta.

Nicola Peltz Bekcham
Nicola Peltz Bekcham beperelte a kutyakozmetikust, akihez négylábú kedvencét a halála előtt elvitte
Forrás: Getty Images

Nicola Peltz Beckham teljesen összetört

Nicola a HoundSpa kozmetikai vállalatot és annak tulajdonosát, Gittlemant gondatlansággal vádolja, amiért Ceballost annak ellenére is foglalkoztatták, hogy több panasz is érkezett korábban vele kapcsolatban, amelyek arról szóltak, hogy bántalmazta az állatokat. A perirat szerint Nala két órával azután hunyt el, hogy Ceballos kezelésbe vette egy mozgó kozmetikai furgonban Nicola otthona előtt. 

"Nala tökéletesen egészséges volt, amikor tegnap elment a kutyakozmetikushoz, de hiperventillálva jött ki, és nem kapott levegőt. Elrohantunk vele az állatorvoshoz, de órákkal később meghalt. Azért osztom meg ezt, mert remélem, ezzel megakadályozhatom, hogy ez más kutyákkal is megtörténjen. Túl korán vették el tőle az életét. Ő volt az én gyönyörű királynőm, aki 9 évig mellettem volt mindenben. Kérem, legyetek óvatosak azzal kapcsolatban, hogy kihez viszitek a kutyáitokat, mert nem tudhatjátok, mi történik a zárt ajtók mögött" - nyilatkozta korábban Brooklyn felesége, aki azóta sem képes felfogni, hogy szeretett kedvence nincs többé. 

Nicola nemrég vesztette el imádott nagymamáját

Nem könnyű időszak ez most Peltz számára, ugyanis Nala halála előtt imádott nagymamáját is elveszítette, ami az egész családot megrendítette. Az idős asszony 95 éves volt. 

Ma elveszítettük az angyalomat itt a Földön. Nemcsak boldog volt, de annyira szeretetre méltó is, amilyennel még nem találkoztam. Ő volt a fény, amely beragyogja a napodat. Nyugodjon a lelke békében a mennyei paradicsomban. Szeretlek Nyuszi

 - írta posztjában Bradley Peltz, a színésznő bátyja.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.