David Beckham aggódik: nehezen viseli, hogy kislánya már nem kicsi többé

David Beckham és kislánya, Harper
GC Images/Pierre Suu - Pierre Suu
tinédzser David Beckham Harper Beckham
A futballsztár mind a négy gyerekét imádja, de Harperrel különleges a kapcsolatuk. David Beckham kislánya azonban már nem kicsi többé, belépett a tinédzserkorba, ami miatt aggódik a focista.

David Beckham büszke négygyerekes apuka, és természetesen mindegyiküket szereti, de bevallottan különleges a kapcsolata egyetlen lányával, Harperrel. David Beckham kislánya azonban lassan tinédzser lesz, a futballsztár pedig nehezen viseli, hogy ilyen hamar felnőtt.

David Beckham kislánya, Harper
David Beckham kislánya, Harper: ő a focista szíve csücske
Forrás: WireImage/Karwai Tang

David Beckham kislánya felnőtt: a futballsztár nehezen viseli

David Beckhamnek három fia született feleségétől, Victoriától - a 25 éves Brooklyn, a 21 éves Rómeo és a 19 éves Cruz - mielőtt megérkezett volna egyetlen kislányuk 2011-ben. Az egykor focista sokkal jobban óvja lányát, aki még 12 éves, de hamarosan betölti a 13-at, ami miatt David Beckham kissé ideges. Hiszen a kislányából tinédzser lesz, aki randizni kezd majd és bulizni jár a barátaival. A futballlegenda állítólag rosszul viseli, hogy a lány ilyen gyorsan felnő.

David állítólag érzelgősebb, mint valaha, különösen annak fényében, hogy Harper úgy tűnik, híres anyukája nyomdokaiba lép: imád mindent, ami a divattal és szépséggel kapcsolatos. "Az elmúlt néhány hónapban Harper tényleg elkezdett megváltozni" - árulta el egy bennfentes. "Sokkal többet öltözködik, sminkeli magát, megcsináltatja a haját, elmegy a barátaival szórakozni, és mindig a divatról és a szépségről beszélget az anyukájával. Bizonyos szempontból David visszavágyik azokra az időkre, amikor még kicsi volt" - tette hozzá a forrás. David Beckham az elmúlt években többször bebizonyította, hogy lánya kedvéért bármire hajlandó, még ruhát is varrt Harper játékbabájának.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.