Russel Crowe megdöbbentő vallomása a válása utáni életről: "Egy igazi sz*r lettem"

"Firebrand" Premiere & Opening Ceremony - 57th Karlovy Vary International Film Festival
Getty Images/"Firebrand" Premiere & Opening Ceremony - 57th Karlovy Vary International Film Festival - Gabriel Kuchta
szingli válás Russel Crowe
Hollywood egykori rosszfiúja megdöbbentő őszinteséggel mesélt a válása utáni időszakról. Russel Crowe felesége, Danielle Spencer 2018-ban döntöttek a szakítás mellett, ami után a színész két kanállal kezdte falni az életet.

Russel Crowe elmondása szerint ma már nevetségesnek tartja azt az időszakot, ami a válása után következett az életében. 2018-ban váltak el feleségével, utána semmi mással nem törődött, csak élvezte az egyedülálló életforma adta lehetőségeket.

Russel Crowe
Russel Crowe és felesége, Danielle Spencer 15 évig voltak házasok
Forrás: Getty Images

Russel Crowe két kanállal falta az életet a válása után

A 60 éves színész beismerte, hogy válása után egyik viszony követte a másikat, előfordult, hogy nála jóval fiatalabb nőkkel ismerkedett.   

Hogy teljesen őszinte legyek veletek, a válásom után egy igazi sz** lettem. Nevetséges voltam, mindenfelé kalandoztam

 - tette hozzá.

Crowe azt is elmondta, sokszor manipulálta a nőket azzal, hogy az ismerkedés fázisában elhalmozta őket ajándékokkal, bókokkal, hogy aztán megkaphassa tőlük azt, amit akar. A 60 éves színész kalandozós időszaka néhány évig tartott, ezt követően csillapodott le Britney Theriot oldalán, akivel 2020 óta élnek boldog párkapcsolatban.

Pár évbe telt, mire egy nap belenéztem a tükörbe és azt mondtam: 'Mit csinálsz? Semmi sem lesz jobb vagy boldogabb, ha így folytatod'.

 

A Gladiátor macsója ma már nem is hasonlít 15 évvel korábbi önmagához

A színész a válás után elhanyagolta magát, a szerelmi bánatból pedig az evésbe menekült, ami meg is látszott a külsején. Az egykori szívtipró ma már sokkal inkább a macis pasik táborát erősíti, súlyfeleslegét az elmúlt években sem sikerült leadnia.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.