Sarolta hercegnő és Pippa Middleton: a rajongók olvadoznak a gondokosdó nagynéni és unokahúga édes fotói láttán

Day Fourteen: The Championships - Wimbledon 2024
Getty Images/Day Fourteen: The Championships - Wimbledon 2024 - Clive Brunskill
wimbledoni teniszbajnokság Pippa Middleton katalin hercegné Sarolta hercegnő
A rajongók legnagyobb örömére Katalin hercegné is részt vett a vasárnapi tenisztorna döntőjén Wimbledonban. A hercegnét testvére, Pippa Middleton és lánya, Sarolta hercegnő kísérte el a versenyre.

Az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, hogy ki megy Katalin hercegnével a fontos eseményre. Tavaly a kis Lajos hercegen kívül a család minden tagja ott volt Wimbledonban, idén viszont a walesi hercegnő kislánya, Sarolta hercegnő és a testvére, Pippa Middleton társaságában nézte végig a wimbledoni tenisztorna férfi egyes döntőjét. 

Pippa Middleton és Sarolta hercegnő
Pippa Middleton és Sarolta hercegnő nagyon élvezték a tornát
Forrás: WireImage/Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 14

Pippa Middleton és Sarolta hercegnő édes pillanatai

A háromgyermekes édesanya szemmel láthatóan nagyon élvezte a versenyt és jól mulatott kilencéves unokahúgával, miközben egymás mellett ültek a királyi páholyban. Pippa kifogástalan alakját egy karcsúsított, piros virágos midi ruhában mutatta meg, miközben figyelte, ahogy Carlos Alcaraz győzedelmeskedik Novak Djokovic felett. Sarolta hercegnő egy Guess márkájú, sötétkék-fehér pöttyös ruhát viselt, ami tökéletesen passzolt nagynénje és édesanyja, Katalin hercegné ruhájához. A verseny alatt Pippa és Sarolta többször összemosolyogtak, ráadásul Pippa a gondoskodó nagynéni szerepét betöltve támogatta a kis Saroltát, miközben a walesi hercegné a pályára ment, hogy átadja a trófeákat. A rajongók odavannak a róluk készült fotókért, amelyek alapján le sem lehetne tagadni mekkora összhang van kettejük között.

Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 14
Pippa szemmel láthatóan nagyon jó kapcsolatot ápol az unokahúgával
Forrás: WireImage/Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 14

Így reagált Sarolta hercegnő, amikor édesanyját álló ovációval fogadták Wimbledonban

Katalin hercegné legnagyobb rajongója minden bizonnyal a kislánya, Sarolta hercegnő. Ezt bizonyítja azt a fotó, ami július 14-én, Wimbledonban készült róluk. Amikor elfoglalták helyüket a Centre Court királyi páholyának első sorában, a közönség felállt, és állva tapsolta meg a rákbeteg hercegnét. Sarolta hercegnő büszkén nézett fel édesanyjára, egészen biztosan megértette a pillanat jelentőségét. Katalin is láthatóan meghatódott a kedves fogadtatástól.
A wimbledoni tenisztornán való részvétel volt Katalin második nyilvános szereplése azóta, hogy bejelentette, rákkal küzd. Június közepén, fél év után először a Trooping the Colour parádén láthattuk. Akkor azt közölte a palota, hogy a hercegné nyáron szeretne még részt venni pár eseményen, ha az egészségi állapota engedi, így mindenki remélte, hogy Wimbledonban is ott lesz. Erről azonban az utolsó pillanatig nem lehetett tudni semmit, a férfi döntő előtti napon közölte csak a Kensington-palota, hogy Katalin tiszteletét teszi a verseny zárónapján, várhatóan ő adja majd át a díjat a nyertesnek.

Nem csak nézni szereti Katalin hercegné a teniszt

Katalin teniszszeretete gyerekkorára nyúlik vissza, és Wimbledont csak egyszer hagyta ki – 2013-ban, amikor terhes volt György herceggel. Azt is tudni, hogy nem csak nézni szereti ezt a sportot, a hercegné az exkluzív fulhami Hurlingham Clubban vett teniszleckéket, játszott a legnagyobb teniszsztárokkal, köztük Roger Federerrel és Emma Raducanuval is. 

Sztárparédá volt szombaton Wimbledonban

A szombati női döntőn - amit egy kétórás, háromszettes játék után a cseh Barbora Krejcíková nyert meg az olasz Jasmine Paolini ellen - igazi sztárparádénak lehettünk szemtanúi. Helyet foglalt a királyi páholyban Meg Bellamy színésznő, aki Katalin alakította A Korona című sorozatban, és ott volt Helen Mirren, aki Oscar-díjat kapott A királynő című filmben nyújtott alakításáért. Láthattuk Zendayát is, aki nemrégiben a Challengers című alkotásban, a tenisz világában játszódó romantikus vígjátékban játszott, de tiszteletét tette Tom Cruise, Kate Beckinsale és Hugh Jackman is.

Vilmos herceg azonban egészen más elfoglaltsága volt, ugyanis Berlinbe utazott, hogy megnézze az Eb-döntőt, amelynek egyik résztvevője az angol válogatott volt, aki kikapott 2-1-re Spanyolországtól.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.