A régóta tartó viszály ellenére Shannen Doherty néhány nappal a halála előtt dicsérte Alyssa Milanót

99_charmed_cast
99_charmed_cast/Charmed - Getty Images
bűbájos boszorkák Alyssa Milano Shannen Doherty
Röviddel halála előtt a színésznő dicsérte Alyssa Milano munkáját a Bűbájos boszorkák című sorozatban, annak ellenére, hogy régóta nem ápoltak jó viszonyt egymással. Shannen Doherty szerint Milano egy olyan ízt hozott a sorozatba, amire nagy szükség volt.

Shannen Doherty a „The House of Halliwell” podcast július 16-án megjelent epizódjában mesélt Alyssa Milanóról és arról, hogy mennyire üdítő volt a személyisége a Bűbájos boszorkák című sorozatban. Phoebe szerepét először nem ő kapta, Lori Rom forgatott egy adásba nem került pilot epizódot a népszerű karakter bőrébe bújva, de végül nem ő lett a szerencsés befutó.

Shannen Doherty
Alyssa Milano és Shannen Doherty a Bűbájos boszorkák című népszerű sorozatban dolgoztak együtt
Forrás: Variety via Getty Images

Shannen Doherty és Alyssa Milano kapcsolata nem volt felhőtlen

A rajongók számára köztudott volt, hogy Shannen Doherty és Alyssa Milano kapcsolata sosem volt rózsás, évek óta tartott a viszály közöttük. Éppen ezért is volt meglepő, amikor Doherty néhány nappal a halála előtt egy podcast epizódban dicsérte Milano munkáját.

Lori és Alyssa nagyon, nagyon, nagyon különböző emberek. Lori teljesítménye más volt, mint Alysszáé. Lori sokkal inkább hasonlított Holly-ra és rám, abban az értelemben, hogy nagyon földhöz ragadt volt

 - emlékezett vissza a színésznő. 

Amikor Alyssa megjelent, egy könnyedséget hozott magával, amire szerintem a sorozatnak nagy szüksége volt. Nagyszerű munkát végzett. És igen, csak egy kissé más ízt hozott a sorozatba

 - magyarázta.

Ez a podcast epizód Doherty halála előtt került rögzítésre. A műsorvezetők, Combs, Brian Krause és Drew Fuller nemrég bejelentették, hogy az első öt epizódot kiadják, ezzel tisztelegve a színésznő előtt.

A 'Beverly Hills 90210' és a 'Bűbájos boszorkák' sztárjánál 2015-ben diagnosztizáltak először mellrákot. A daganat évekkel később Shannen Doherty agyára is átterjedt, nemrég meg is műtötték.

Shannen Doherty nem adta fel a küzdelmet

Bár Doherty az utolsó napjaiban azzal szembesült, hogy a lehetőségei korlátozottak, mégis arról beszélgetett az orvosával, hogy milyen lehetőségei vannak ezeken a szűk kereteken belül. Az nem volt számára opció, hogy feladja.

„Ez még csak szóba sem került, mert Shannen nem így élt. Hihetetlen harcos volt mindenben."

Doherty rákkal való küzdelmét az is nehezítette, hogy eldurvult a válása. Kurt Iswarienkóval végül a halála előtti napon egyezett meg, a színésznő lemondott a tartásdjíról, amiért az elmúlt hetekben olyan keményen harcolt.

„Soha nem éreztem úgy, hogy ez az érzelmi kihívás elszívta volna az erejét, hogy folytassa a küzdelmet az orvosi oldalon" - mondta Piro. „Ez kétségtelenül nagyobb volt a kihívás, de ő győztes, minden szükséges erőforrást megmozgatott, hogy mindent beleadjon a rák ellen, még akkor is, ha érzelmileg nagyon nagy volt a kihívás számára. Annyira keményen küzdött, nem hitte el, hogy valaha is vége lesz, és ezáltal minden körülötte lévő elhitte ez, mert ezt akarták hinni."

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.