Megtörte a csendet Shannen Doherty édesanyja: szívszorító szavakkal búcsúzott

Shannen Doherty
Getty Images - NBC
búcsú Shannen Doherty bűbájos boszorkák Beverly Hills 90210
A Beverly Hills 90210 sztárja 2024. július 13-án távozott az élők sorából miután hosszú évekig küzdött a rákkal. Shannen Doherty édesanyja, Rosa Doherty megtörte a csendet néhány nappal lánya halála után.

A színésznő 53 évesen, 2024. július 13-án hunyt el otthonában, a szerettei körében. Először 2015-ben diagnosztizálták nála mellrákot. Úgy tűnt, hogy meggyógyul, de két évvel később kiújult a betegség, és idővel áttéteket képzett az agyában, és a csontjaiban is. Halála után Shannen Doherty édesanyja mondott köszönetet a rajongóknak a kedves, támogató üzenetekért.

Shannen Doherty édesanyja
Shannen Doherty édesanyja megköszönte a rengeteg támogatást és szeretetet, amit lánya az elmúlt időszakban kapott
Forrás: AFP

Shannen Doherty édesanyja megtörte a csendet

Néhány nappal lánya halála után Shannen Doherty édesanyja, Rosa a rajongóknak üzent:

A családunk szeretné megköszönni mindenkinek azt a sok szeretetet és támogatást, amit Shannen fele tanúsítottak az elmúlt időszakban. Igazán hálásak vagyunk.


 

Doherty halálhírét a publicistája erősítette meg: „Nehéz szívvel erősítem meg Shannen Doherty színésznő halálhírét. Július 13-án, szombaton elvesztette a rákkal vívott harcát, miután hosszú évekig küzdött a betegséggel. Az odaadó lányt, nővért, nagynénit és barátot vesztettek el a szerettei. családja és a kutyája, Bowie ott voltak vele az utolsó percekben. A család kéri, hogy ebben a nehéz időszakban hagyják őket békében gyászolni."

Shannen Doherty temetése

Doherty a halála előtt őszintén beszélt betegségéről, és még a temetésére vonatkozó terveinek is hangot adott. Azt szerette volna, hogy a szertartás meghitt legyen, kevés vendéggel.

„Sok olyan ember van, akik szerintem eljönnének, de nem szeretném őket ott látni" - mondta a Let's Be Clear podcastjában még az év elején. „Nem akarom, hogy ott legyenek, mert nem feltétlenül a legjobb okok miatt jönnének el, nem azért, mert igazán kedvelnek engem. Azt akarom, hogy a temetésem a szeretet ünnep legyen. Nem akarom, hogy az emberek sírjanak, vagy hogy azt mondják magukban: 'Hála Istennek, hogy az a r....c már halott!'

A színésznő korábban arról is beszélt, nem akarja hogy eltemessék, a hamvairól másképp rendelkezett.

Azt akarom, hogy a maradványaimat összekeverjék az apáméval és a kutyáméval. Nem akarom, hogy eltemessenek vagy elhamvasszanak

 — mondta.

Shannen Doherty rettegett az újabb kemoterápiától

A színésznő három héttel a halála előtt a Let's Be Clear podcastjének június 24-i epizódjában arról beszélt, hogy retteg egy újabb kemoterápia gondolatától. Shannen Doherty tudta, hogy ezek a kezelések hosszabbítják meg az életét, de nem akart újra kórházba menni.

„Vissza kell mennem kemoterápiára, és ez nagyon nehéz. Az a gondolat, hogy ezt újra át kell élnem, tönkretesz. Igen, tudom, hogy negyedik stádiumú vagyok, és igen, tudom, hogy ez nagyon komoly, de amikor kórházba kell menned, elaltatnak, az egészen másképp válik nagyon valóságossá" - mondta három héttel a halál előtt. 

 



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.