Robert Pattinson kislánya a Vogue címlapján: tündéri fotókon anyukájával, Suki Waterhouse-zal

Getty Images/Stephane Cardinale - Corbis -
sztárcsemete sztárcsalád Robert Pattinson első fotó
A sztárpár gyermeke márciusban született. Robert Pattinson és párja, Suki Waterhouse most először mutatták meg őt a világnak.

A világhírű színész és párja hat éve alkotnak egy párt. Márciusban született meg Robert Pattinson és párja, Suki Waterhouse kislánya, akit most először mutattak meg a nyilvánosságnak a brit Vogue legfrissebb fotósorozatában. 

Robert Pattinson
Robert Pattinson és Suki Waterhouse: harmonikus kapcsolatban élnek, és imádják nemrég megszületett kislányukat. 
Forrás: Getty Images/Jamie McCarthy

Robert Pattinson olyan dolgokat csinált, mint még soha

A Vogue oldalán közzétett interjúban a színész 32 éves párja azt is elárulta, hogy a terhesség végéhez közeledve együtt alakították ki és csinosították a gyerekszobát születendő kislányuknak Los Angeles-i otthonukban. Robert Pattinson kislánya születése előtt fészekrakó üzemmódba kapcsolt, hogy minden elkészüljön gyermekük érkezésére. Például szombat este hatkor képes volt serpenyőket bámulni egy bevásárlóközpontban. 

Az énekesnő még szerette volna befejezni albumát, mielőtt anyaként az élete teljesen megváltozik. Végül a sors úgy hozta, hogy miután végzett a Memoir of a Sparklemuffin című új albumának előkészületeivel, rá két nappal adott életet közös kislányuknak. 

Robert Pattinson jelen volt a szülésnél

Az újdonsült anyuka a Voguenak azt is elárulta, hogy a családalapítást előre eltervezték Robert Pattinsonnal, bár belátja, hogy felfelé ívelő zenei karrierje szempontjából nem a legideálisabb volt az időzítés. Pattinson végig vele volt a szülésnél és végig nagyon ideges volt, de első perctől kezdve ott a szerelem apa és lánya között. Továbbá elmesélte, hogy igazán sokkolónak tartja az anyaságot, ahogy fogalmazott: "Megdöbbentő minden tekintetben" - azonban az énekesnő számára a világ most így, kislányukkal együtt teljes.

"Mindenki kivetít valamit rád. Ez egy őrült dolog." 

Az egykori modell és színésznő édesanyát sok vád érte amiatt, hogy hat héttel a szülés után fellépett a Coachellán. Waterhouse frissen szembesült az újdonsült anyukák összehasonlításának ártalmasságával, de őt nem igazán érdekli, hogy ki mit szól hozzá, ő élvezi jelenlegi életének új kihívásokkal teli szakaszát. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.