Szoboszlai Dominik és barátnője, Borka: itt vannak az első hivatalos fotók

szerelem Buzsik Borka Szoboszlai Dominik
A magyar válogatott csapatkapitánya tavaly ősszel szakított Gécsek Fannival. Nem kellett sokáig várni, hogy felröppenjenek a hírek, Szoboszlai Dominik újra szerelmes. A kapcsolatuk immár Insta-hivatalos.

Május végén röppent fel a hír, hogy Szoboszlai Dominik új barátnője a székesfehérvári Buzsik Borka. Az első fotót Borka testvére osztotta meg róluk az Instagramon, de ők maguk még nem vállalták fel, hogy egy pár lennének - egészen eddig.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik kapcsolata már Insa-hivatalos
Forrás: Getty Images

Először Dominik osztott meg egy fotósorozatot a közösségi oldalán, melynek első képén Borkát csókolja, majd pár perccel később a lány is közzétette a saját fotóit. A pár éppen Caprin nyaral, élvezik az olasz életrézést. 

Szoboszlai Dominik és Csoboth Kevin zsánere

Észrevettük, hogy a fiatal magyar labdarúgók barátnői között feltűnően sok a hasonlóság. Szoboszlai Dominik barátnője és Csoboth Kevin párja például meglepően hasonlítanak egymásra. Ha egy kicsit jobban utánézünk a fiatal, magyar focisták magánéletének, sokszor megfigyelhető, hogy ugyanolyan stílusú hölgyekkel vonulnak fel. Szoboszlai Dominik és Csoboth Kevin párja legalábbis elég hasonlóak, és ebbe a sorba illeszkedik Szoboszlai exe, Gécsek Fanni is. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.