Taylor Swiftet gyűlölték iskolatársai: egyikük kitálalt az énekesnőről

Getty Images/Ashok Kumar/TAS24 -
TikTok Taylor Swift: The Eras Tour Taylor Swift
Ki gondolta volna, hogy a zenei világ egyik legnagyobb sztárja nehézségekkel küzdött tinédzserként? Taylor Swift egy korábbi iskolatársa kitálalt, elmondta, sokan utálták a ma már népszerű énekesnőt.

Egy TikTok-videóban Jessica McLane, - aki Taylor Swifttel egy városban nőtt fel és ugyanabba az iskolába járt -, elárulta, milyen volt a sztár tinédzserkorában. McLane szerint Taylor Swift nem volt túl népszerű az észak-karolinai Hendersonville középiskolában, sokan nem kedvelték. Különösen amikor elkezdett sikeressé válni. Taylor Swift 2006-ban hagyta ott az iskolát, hogy magántanulóként folytassa tanulmányait és építse zenei karrierjét. Annak ellenére, hogy sokan negatívan viszonyultak hozzá, Swift 2009-ben meghívta egykori osztálytársait a CMA Awardsra, ahol töretlen sikerei által végül ő nevetett utoljára.

Taylor Swift
Taylor Swift 16-17 évesen, otthagyta az iskolát, hogy karrierjére fókuszáljon
Forrás: Getty Images

McLane azt állította, hogy Taylor Swift nem volt túl népszerű az iskolában

A tiktoker így nyilatkozott videójában: "Szóval 2006-ban, én elsős voltam a középiskolában, Taylor pedig, azt hiszem, másodikos volt. A Teardrops on my guitar épp akkor jelent meg, ha jól emlékszem, a nyáron. Hatalmas sikert aratott, és ez volt az az év, amikor otthagyta az iskolát, és magántanuló lett (...) nem sok olyan ember volt a középiskolában, aki szépet mondott volna róla.

16-17 évesen, amikor Taylor Swift otthagyta az iskolát, és elkezdett rendkívül sikeressé válni, nem sokan bíztak abban, hogy ilyen fantasztikus karriert fut be.  Telt házas koncertjein számos világsztár is megfordult, többek között  Tom Cruise vagy Vilmos herceg

Úgy tűnik azonban, hogy Swift nevetett utoljára, miután 2009-ben meghívta egykori osztálytársait a CMA Awardsra. "Meghívott minket a CMA-ra, hogy azt mondja: 'Tudjátok mit? F**k you'. És megérdemeltük" - árulta el McLane. "Szóval Taylor, touché, ez jó volt." Természetesen sok lelkes rajongó sereglett a videó kommentszekciójába, hogy megosszák gondolataikat a felvétel kapcsán, a legtöbben természetesen kiálltak Taylor Swift mellett. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.