Tom Cruise elmondta, miért hagyta el Katie Holmes - Komoly okkal nem találkozik Surival sem

"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" New York Premiere
WireImage/"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" New York Premiere - Mike Coppola
apa-lánya Suri Cruise Tom Cruise
A színész közel 11 éve nem látta Katie Holmesszal közös lányát, Surit. Állítólag Tom Cruise saját maga döntött úgy, hogy kiszáll a gyereke életéből és azt is elárulta, miért ért véget házassága Katie Holmesszal.

A minap a fél világ felháborodott azon, hogy miközben Tom Cruise nem vett részt Katie Holmesszel közös lányuk, Suri érettségi bankettjén, addig a Nicole Kidmann-nel örökbefogadott fiukkal, Connorral kapták lencsevégre, előtte pedig Taylor Swift koncertjén vett részt. Úgy tudni Cruise Connorral és Isabellával szooros kapcsolatban van, Connor ráadásul, mint apja a szcientológiai egyház tagja. Surival viszont már jó ideje nem találkozott.

Tom Cruise lánya és volt felesége, Katie Holmes
Tom Cruise 11 éve nem látta a lányát, Surit
Forrás:  Northfoto 

Tom Cruise 11 éve nem látta a lányát

Suri Cruise májusban töltötte be a 18. életévét. Azt hihetnénk, hogy ez minden szülő életében mérföldkő, ám úgy tűnik, Tom Cruise-t egyáltalán nem hatotta meg. A színésznek és lányának ugyanis évek óta nincs semmilyen kapcsolata, utoljára 2013-ban látták egymást.

A Szcientológia Egyházhoz fűződő kapcsolatom hatással volt a Suritól való eltávolodásomra

nyilatkozta Tom a Bauer Media elleni 2013-as rágalmazási per során. "Amikor az ügyvédek megkérdeztek, hogy Katie részben azért hagyott-e el, hogy megvédje Surit a szcientológiától, igennel feleltem, mert tényleg ez volt az egyik ok."

Amíg Tom karrierje az utóbbi években egyre feljebb ívelt, teljesen megszűnt a kapcsolata a kisebbik lányával. A Szcientológia Egyház szabályai szerint a tagoknak tilos nem hívőkkel kapcsolatba lépniük, és mivel sem Katie, sem Suri nem szcientológusok, a sztár nem érintkezik velük.
 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.