Tom Cruise ritkán látott gyerekével találkozott - FOTÓK

Tom Cruise
Getty Images -
apa-fia Connor Cruise Suri Cruise Tom Cruise
Bár Surival nem tartja a kapcsolatot, örökbe fogadott fiával jóban van. Tom Cruise fia, Connor szintén a szcientológia egyházának tagja, és állítólag nagyon közel állnak egymáshoz.

Londonban találkozott egymással Tom Cruise és fia. Connort akkor kapták lencsevégre, amikor kezet fogott a repülőgép személyzetével, Tom pedig a rajongókkal pózolt. 

Tom Cruise és Connor mindig is tartották a kapcsolatot: a kép 2013-ban készült
Tom Cruise és Connor mindig is tartották a kapcsolatot: a kép 2013-ban készült
Forrás: NORTHFOTO

Tom Cruise és Connor jóban maradtak

Tom Cruise-t fiával, Connor Cruise-zal látták leszállni - a róluk készült képeket itt nézheted meg - egy helikopterről pénteken London központjában – egy héttel azután, hogy legfiatalabb gyermeke, Suri (aki már el is hagyta édesapja nevét) középiskolai érettségi ünnepségén nem vett részt. 

A most 29 éves Connort és vér szerinti testvérét Bellát Tom Cruise még Nicole Kidmannel fogadta örökbe, és úgy tudni - a Katie Holmesszal közös gyermekükkel, Survival ellenétben - adoptált gyerekei nagyon közel állnak hozzá.  Connor, akárcsak édesapja, szcientológus, így sokáig azt beszélték, Nicole Kidmannel elhidegültek egymástól, de a színésznő visszautasította a pletykákat."Úgy döntöttek, hogy szcientológusok lesznek. Szülőként az a feladatunk, hogy mindig feltétel nélküli szeretetet nyújtsunk" - mondta akkor.  

Bella és Connor jó ideje kikerült a sajtó érdeklődéséből, ám úgy tudni, a fiatal férfi és apja nagyon szeretik egymást, de sem közös fotót nem osztanak meg gyakran és Connor sem posztol túl sokat a közösségi médiában. Ahogy nővére, úgy ő is teljesen hétköznapi életet él, a floridai Connor's Meat Shack nevű barbecue üzlet tulajdonosa.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.