Tompos Kátya síremléke: szívszorító fotók a színésznő végső nyughelyéről

Tompos Kátya
Rostás Bianka/Life.hu -
végső búcsú temetés Tompos Kátya
A színésznő temetése nem volt nyilvános. Tompos Kátya családja kívánsága szerint csak szerettei, közeli barátok és kollégák vettek részt rajta.

A színésznő 41 évesen, hosszan tartó betegség után május 31-én hunyt el. Tompos Kátya végső nyughelye a Farkasréti temető 31-es parcellájában található. A temetés titokban, a nyilvánosság teljes kizárásával, szűk körben zajlott. 

Tompos Kátya
Tompos Kátya végső nyughelye 
Forrás: Bors

Tompos Kátya három éve küzdött egy rendkívül ritka rákbetegséggel

Noha a színésznő anyagi tartalékai kimerültek, a csak külföldön lehetséges immunterápiához szükséges pénz napok alatt összegyűlt az adományokból. Sajnos a színésznő utolsó napjait kórházban töltötte és mielőtt megkezdődhetett volna a kezelés szervezete feladta a harcot. Halála az egész országot megrázta, hiszen nagyon hittek és szerettek volna segíteni a gyógyulásban.

Forrás: Bors

Rajongói nyilvános virrasztáson búcsúzhattak el tőle

Több százan vettek részt június 7-én a Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében tartott nyilvános virrasztáson, ahol gyertyagyújtással emlékeztek a kivételes tehetségű színésznőre. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.