Cuki fotókon Alec Bldwin unokája: a 14 hónapos baba a színész hasonló korú gyerekeivel játszik

Comedy Central Roast Of Alec Baldwin - Arrivals, Irelnad Baldwin és Alec Baldwin
Getty Images for Comedy Central/Comedy Central Roast Of Alec Baldwin - Arrivals - Jesse Grant
család fotó Ireland Baldwin Alec Baldwin
Ireland Baldwin kislánya már 14 hónapos. Kim Basinger és Alec Baldwin lányának gyermeke felvételek alapján szívesen van együtt hasonlókorú nagynénjeivel és nagybátyjaival. A nagypapakorú színész is örömmel tölt időt az unokájával, a nyolc gyerekkel büszkélkedő sztárnál mindig elfér még egy kicsi.

Noha ez volt az első alkalom, hogy találkozott velük, úgy tűnik, Ireland Baldwin kislánya, Holland szívesen tölt időt a szintén kicsi nagynénikkel és nagybácsikkal. Alec Baldwin és Kim Basinger lánya ennek és a nagy találkozásnak is nagyon örül, annál is inkább, hiszen a fotói és videója alapján unokahúgai, unokaöccsei és 14 hónapos csemetéje igencsak jól érzik magukat együtt. A New York-i családi összejövetelről ireland az Instagramra töltött fel képeket.

Alec Baldwin és lánya, Ireland Baldwin
Alec Baldwin és lánya, ireland Baldwin
Forrás: Getty Images via AFP/2013 Getty Images

Az első fotón Holland egy kanapén ülve látható Alec Baldwin feleségével, Hilaria Baldwinnal és a gyerekekkel, a  22 hónapos Ilaria Catalina Irenával, a hároméves María Lucía Victoriával, a szintén hároméves Eduardo Pao Lucasszal, a hatéves Romeo Alejandro Daviddal, a hétéves Leonardo Ángel Charlesszal, a kilencéves Rafael Thomasszal és a legidősebb nagynénjével, a tízéves Carmen Gabrielával.

A második képen Holland Ilaria mellett ül és mosolyog a kamerába, míg a harmadik felvételen, egy videón az látszik, ahogy a gyerekek a kanapén ülve készülnek a családi fotózásra.

„Mindenki mondja, hogy mami!" - szól egy hang a kamera mögül.

A negyedik és egyben utolsó videó Hollandot és Ilariát mutatja: a két kicsi jól kijön egymással, Holland nagyon szerené rávenni valamire nagynénjét, miközben a többi gyerek rohangál körülöttük. 

„Holland végre találkozott a nagynénjeivel és nagybátyjaival — írta a bejegyzéshez Ireland egy sírva nevető hangulatjellel a mondat végén.

Alec Baldwin és családja valóságshow-hősök lesznek

Júniusban a Baldwin-házaspár Instagram-oldalán is megjelent egy előzetes, amelyből kiderült, hogy Alec, Hilaria és hét gyerekük 2025-ben valóságshow- szereplők lesznek. The Baldwins, magyarul A Baldwinok című műsor beharangozójában a házaspár a tekintélyes létszámú családjával viccelődött: Hilaria „nagy bejelentést kell tenniük” kezdetű mondatát Alec Baldwin szakította félbe: „Te jó ég, ne..”, mire Hilaria gyorsan rávágta: „Nem, semmiképpen sem! Befejeztük a gyerekvállalást!”

Hogy Holland és édesanyja, Ireland is benne lesz a show-ban, azt hivatalosan semmi nem támasztja alá, de gyanítható, hogy a nyolcgyerekes Alec Baldwin ki nem hagyná az unokáját az életéről szóló műsorból.
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.