Nem véletlenül hozták hírbe őket: Ben Affleck és Kathleen Kennedy korábban tényleg randiztak

Ben Affleck Heads to an Office Building Holding Some Paperwork in Los Angeles.
Northfoto - TheImageDirect.com
Ben Affleck Kick Kennedy kapcsolat Jennifer Lopez
Az elmúlt hónapokban többször látták együtt őket Beverly Hills Hotel Polo bárjában, nem csoda, ha beindult a szóbeszéd. Ám úgy tűnik azonban, Ben Affleck és Kathleen „Kick” Kennedy kapcsolata jóval régebbre nyúlik vissza, mint azt eredetileg sokan gondolták.

Miután az elmúlt hónapokban többször látták őket együtt, elindultak a pletykák arról, hogy Ben Affleck nem véletlenül nem bánja a válását, már új szerelme van Kathleen „Kick” Kennedy személyében. Kiderült, hogy a híreszteléseknek semmi alapja, Robert F. Kennedy Jr. lánya és Ben Affleck között nem dúl a szerelem. Most pedig arra is fény derült, hogy ők ketten már azelőtt töltöttek együtt időt, hogy az Oscar-díjas színész 2020 márciusában randizni kezdett volna a Szöszi sztárjával, Ana de Armassal.

Ben Affleck Kathleen Kick Kennedy
Jóval régebbi kapcsolat fűzi Kick Kennedyhez Ben Afflecket, mint sokan gondolták
Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images

Ben Affleck a Covid-19 idején megszakította a kapcsolatot Kickkel

Hollywoodi bennfentesek szerint Ben Affleck és Kick Kennedy barátsága már jó ideje tart.

„Amikor Ben 2020-ban elkezdett találkozgatni Anával, és úgy döntött, hogy a Covid alatt karanténba vonul vele, Kick kevésbé volt elragadtatva” nyilatkozta az egyikük, hozzátéve, hogy miután idén év elején tönkrement a  Jennifer Lopezzel kötött házassága, Affleck újra felvette a kapcsolatot Kickkel.

Ezzel szemben Ben Affleck szóvivője annak ellenére, hogy több forrás is megerősítette, hogy a színész és a néhai  amerikai elnök, John F. Kennedy unokahúga sok időt töltenek együtt, tagadta, hogy a sztár és Kick randiznának, sőt: „Semmi sem igaz ebből. Nem tudom, hogy egyáltalán ismerik-e egymást” — nyilatkozta.

Egy hollywoodi forrás, aki már dolgozott Affleckkel, a Page Sixnek azt mondta:

Affleck semmit sem szeretne jobban, mint a Kennedy-klán tagja lenni. Ez minden bostoni srác álma... Szerintem inkább ezt szeretné, mint egy milliárd dolláros, vörös szőnyeges glam életet J. Lo-val.

Azóta sok idő telt el, Jennifer Lopez és Ben Affleck összeházasodott, és már válik is. Az énekesnőről kiderült, hogy kiváló családanya, a színészről pedig az, hogy sem férjnek, sem apának nem az igazi, és bár a nők hajlamosak áldozatként tekinteni rá, a sztár egy kicsit sem ártatlan...

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.