Kiderült, miért Jennifer Lopez adta be a válókeresetet: ez volt Ben Affleck utolsó együttérző cselekedete

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Getty Images -
kapcsolat válókereset Ben Affleck Jennifer Lopez
A sztárpár kapcsolatának hivatalosan is vége, és most arra is fény derült, hogy miért úgy adták be a válókeresetet, ahogy. Egy bennfentes szerint ez volt Ben Affleck utolsó együttérző cselekedete Jennifer Lopez felé.

Állítólag nem azért adta be a válókeresetet Jennifer Lopez, mert Ben Affleck nem akarta volna megtenni ezt a lépést, hanem azért, mert a színész átengedte ezt a lehetőséget az énekesnőnek. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Ben Affleck hagyta, hogy Jennifer Lopez adja be a válókeresetet
Forrás: Getty Images/

Ben Affleck hagyta, hogy Jennifer Lopez adja be a válókeresetet

Ben Affleck és Jennifer Lopez felmelegített kapcsolata kihűlt, és mindkét fél a másikat hibáztatja a két éve tartó házasság összeomlásáért. Az elmúlt hónapokban úgy tűnt, hogy egyik fél sem akar hivatalosan pontot tenni a kapcsolatuk végére, de végül Jennifer Lopez megtette, és második házassági évfordulójuk napján beadta a válókeresetet ügyvéd segítsége nélkül. Ez a lépés azt a látszatot keltheti, hogy az énekesnő az, aki hajlandó szembenézni a valósággal és meghozni egy komoly döntést, de a hírek szerint nem ez a helyzet. Egy barát azt állítja, hogy Ben Affleck „együttérzésből" hagyta, hogy Jennifer Lopez adja be a válókeresetet.

Ben tudta, hogy Jennifer be fogja adni a válókeresetet. Egyáltalán nem volt sokkoló számára. Tulajdonképpen hagyta, hogy ez megtörténjen

 - mondta a barát. Valójában ez egy nagylelkű tett volt a barát szerint, aki hozzátette, hogy „Jennifer jobban aggódott amiatt, hogy [a szakítás] hogyan hat majd a karrierjére, mit fognak gondolni a rajongók és mit fog írni a sajtó". „A pár kezdetben közös bejelentésről egyezkedett" - mondta a bennfentes. „De látva mekkora visszhangot és mennyi gyűlöletet keltett az ügy, amit Jennifer már így is megkapott a dokumentumfilm, a film, az album és a turné miatt, Ben a helyes utat választotta, és hagyta, hogy beadja a válókeresetet, hogy ne úgy tűnjön, mintha az ő hibája lenne, hogy a dolgok nem működtek. Ez volt az utolsó együttérző cselekedete irányába." 

Jennifer Lopez számára ez az év maga volt a katasztrófa

Az énekesnő számára ez az év szakmai és magánéleti kudarc volt. Hosszú évek óta először adott ki albumot, a This Is Me... Now című lemez azonban nem nyerte el az emberek tetszését, úgy tűnt el a lejátszási listákról, mintha soha nem is lett volna. A hozzá készült musical és az arról készült dokumentumfilm pedig inkább a nevetség tárgyává tették az 55 éves latin dívát. A tervezett 30 állomásos arénaturnéját lemondták, mivel egyes hírek szerint nem fogytak megfelelően a jegyek, majd a sminkmárkája is eltűnt a boltok polcairól a gyenge eladások miatt. Új filmjét, az Atlast pedig ósdi szemétnek tartják.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.