Ben Affleck végleg letette a jegygyűrűjét: az ékszer nélkül fotózták le

válás jegygyűrű Ben Affleck Jennifer Lopez
A színészt akkor kapták lencsevégre, amikor az irodájába tartott azon a napon, amikor kiderült, Jennifer Lopez beadta a válókeresetet. Ben Afflecken nem volt jegygyűrű.

Az 52 éves Ben Affleck a jegygyűrűje nélkül lépett utcára, miután augusztus 20-án Jennifer Lopez beadta a válókeresetet. A színészt egy irodaház parkolójában fotózták le, szürke pólót, farmert és fekete színű napszemüveget viselt. A rendezőt az elmúlt hetekben több más alkalommal is látták ugyanannál az irodaháznál. Ez igazolja azt a pletykát is, hogy ameddig az énekesnő Európában kirándult és Haptonsban nyaralt, addig Affleck a munkába temetkezett.  A képeket itt nézheted meg

Ben Affleck Heads to an Office Building Holding Some Paperwork in Los Angeles.
Ben Affleck egy héttel ezelőtt is az irodaházban járt.
Forrás: Northfoto

Lopez augusztus 20-án, kedden nyújtotta be válókeresetet Los Angelesben. Az énekesnő ügyvéd nélkül adta be a papírokat, a különválás dátumának pedig 2024. április 26-át adta meg. A bejelentés dátuma egyben Affleck és Lopez georgiai esküvőjének második évfordulója is volt, amelyet azután tartottak, hogy 2022. július 17-én Las Vegasban összekötötték az életüket. Afflecket órákkal korábban látták a repülőtéren, amikor is volt feleségével, Jennifer Garnerrel elvitték a 18 éves lányukat, Violetet a Yale Egyetemre a Connecticut állambeli New Havenbe.

Ben Afflecknek fontosabb dolga volt, mint a házassága megmentése

Egyes források szerint Afflecknek nagyon fontos volt, hogy segítse lányát ebben a nagy lépésben, „nagyon koncentrált arra, hogy Violetet felkészítse a beköltözésre”. A szakítás körüli cirkusz sem érdekelte. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck utoljára a színész 52. születésnapján, augusztus 15-én találkozott egy rövid időre. Az énekesnő beugrott a színészhez, hogy egy kis születésnapi ünnepséget tartsanak a gyerekekkel.

A People magazin egy bennfentesre hivatkozva arról ír, hogy Lopez állítólag csalódottá és szomorú a válás miatt, de úgy érzi, ideje továbblépni.

„Ben semmi jelét nem adta annak, hogy folytatni akarja a házasságukat” - mondta a lapnak egy informátor. „Nem mutatott semmilyen elkötelezettséget és érdeklődést az iránt, hogy a kapcsolatuk működjön. Eljutott arra a pontra, hogy csak magára figyelt."

Affleck és Lopez 2021 áprilisában élesztették fel újra szerelmüket. Korábban már egyszer eljegyezték egymást 2002-ben, majd 2004-ben lefújták az esküvőt és szakítottak.

Jennifer Lopez barátaink elege van

Az énekesnőnek azt tanácsolták a barátai, hogy „nézzen magába”, miután hivatalossá vált, hogy válik Ben Afflecktől. Ez már az énekesnő negyedik házassága, ami záronyra fut. Egy, a sztárhoz közel álló forrás arról nyilatkozott, hogy a Lopezhez közelállók belefáradtak a sztár kaotikus szerelmi életébe.

Négy sikertelen házasság után a barátai úgy érzik, hogy magába kellene néznie, és önmagára kellene koncentrálnia, ahelyett, hogy azt nézi, mások mit akarnak tőle. Végre rá kellene jönnie, hogy ki ő és mit akar az élettől

 - mondta a bennfentes a sztár Ben Afflecktől való válása után.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.