Brooklyn Beckham felesége Nicola Peltz Beckham popsit villantott - FOTÓ

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz Beckham
Getty Images/ Frazer Harrison -
csúcsforma Nicola Peltz Beckham Brooklyn Beckham
Brooklyn Beckham és felesége, Nicola Peltz Beckham, a közelmúltban egy igazán romantikus pillanatot osztottak meg követőikkel Instagramon. A fiatal pár nemcsak, hogy egy gyönyörű nyári napot töltött el együtt, hanem megmutatták, hogyan képesek egymást támogatni a nehéz időkben is.

A szombati Instagram posztban Brooklyn Beckham egy sor napfényes fotót osztott meg, amelyek között kiemelkedett egy különösen intim pillanatfelvétel. A képen felesége, Nicola Peltz Beckham egy csíkos crop topot és rövidnadrágot viselt és szerelmesen ölelkezik férjével. A 29 éves Nicola a fekete baseball sapkáját lazán hordta, míg Brooklyn stílusosan bő szabású rövidnadrágot és fehér pólót viselt, kiegészítve a szettet egy neon sárga papucscipővel és egy ezüst órával.

Nicola Peltz és Brooklyn Beckham
Nicola Peltz Beckham és Brooklyn Beckham nehéz időszakon vannak túl.
Forrás: Getty Images/Mugler

Brooklyn Beckham felesége elképesztően néz ki

Brooklyn Beckham és felesége között úgy tűnik, hogy tombol a szerelem. David Beckham és Victoria Beckham legidősebb fia a hétvégén egy igazán romantikus és meghitt pillanatokat megörökítő fotósorozatot osztott meg Instagram oldalán. Az egyik pillanatfelvételen szemtelenül ölelkeznek, Nicola Perez forrónaciban látható, amiben jól látszódik tökéletes lába és popsija. A pár jókedvűen pihent egy szabadtéri medence mellett, ahol az úszómedencében egy nagy fehér felfújható hattyú is feltűnt. Egy másik fotón Brooklyn egy csíkos függőágyban relaxál, miközben a vállát egy fekete heveder tartja. A meghitt pillanatokat megörökítő fotók és a boldog mosolyok azt jelzik, hogy a kapcsolatuk továbbra is erős, pedig igazán nehéz hónapokat tudhatnak a hátuk mögött.

A sztárpár nehéz időszakon van túl

Az utóbbi időszak nem volt könnyű a fiatal sztárpár számára. Az elmúlt hónapokban egyáltalán nem kímélte őket a sors. Szerencsére, hogy erős és szeretetteljes kapcsolatuk segítette őket túllendülni a családot ért tragédiákon és nehézségeken. Nemrég Brooklyn Beckham komoly sérülést szenvedett el, amikor eltörte a vállát. Ezért is visel még a mostani fotókon fekete hevedert a karján. Nicola Peltz Beckham májusban szívszorító tragédiát élt át, ami az egész Beckham családot is megviselte. A közösségi médiában nem győzte megköszönni felesége ápolását és támogatását sérülése után. A szerelmeseket Nicola családját sújtó veszteség is megterhelte, ugyanis nemrégiben elhunyt Nicola 95 éves nagymamája, Gina, akit Bunnyként ismertek. Nicola szoros kapcsolatot ápolt nagymamájával, aki a 2022-es esküvőjén koszorúslánynak is felkérte. Nicola több fontos eseményt is kihagyott, hogy nagymamájával lehessen, beleértve Victoria Beckham 50. születésnapi partiját és a Met-gálát. Nicole Peltz Beckham nemrég egyik pillanatról a másikra veszítette el kiskutyáját, Nalát, amitől a híresség teljesen összetört. Nicola a fájdalma közepette beperelte a kutyakozmetikusát, akit azzal vádolt, hogy gondatlanságával hozzájárult Nala halálához. A közösségi médián megosztott pillanatok is azt mutatják, hogy bármit is hozzon a jövő, ők mindig ott lesznek egymás mellett, támogatva és szeretve egymást.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.