Kínos! Photoshop-baki áldozata lett Victoria Beckham

frizura David Beckham Photoshop Instagram Victoria Beckham
Érdekesre sikerült David Beckham Instagram-posztja róla és a feleségéről. Victoria Beckham haja mint ha nem is az övé lenne.

Victoria Beckham, David Beckham és a gyerekeik a francia Domaine De Peretti Della Roccában töltötték az időt. A családi eseményről mindketten posztoltak, ám Victoria nem volt maradéktalanul elégedett a képpel, amit férje az Instagramon közzétett. 

Victoria Beckham és David családi kiruccanáson voltak
Victoria Beckham és David családi kiruccanáson voltak
Forrás: WireImage

Victoria Beckham fura filtert kapott

Az egykori labdarúgó megosztott egy képet romantikus pillanatukról, ám Victoria Beckham a legkevésbé sem volt lenyűgözve, pláne, hogy a követőik is szóvá tették a látottakat. 

A Spice Girls egykori sztárja Ginger Spice-á változott, ugyanis a haja színe teljesen más lett, mint valójába. A fotóra Vic is ragált: "Miért gyömbér a hajam??? Milyen szűrő az a David?" - írta. 

A nyaralásról Victoria is posztolt, ő azonban inkább a gyerekeket helyezte a fókuszba és kifejezte boldogságát, hogy együtt lehetnek egy csodálatos helyen. 

Harper is megváltozott

Beckhamék 13 éves lánya is új külsővel jelent meg a minap, amelyhez szintén David asszisztált. Kiemelve lánya öltözködés iránti szenvedélyét is, az egykori focista megosztott egy soha nem látott fotót is, amelyen lánya derékig érő, platinaszőke parókát visel. A fotó pedig a sorozatrajongóknak igencsak ismerős lehet, ugyanis a jellegzetes hajviselet mellett a kis Harper egy olyan ezüstláncot visel a nyakában, amelyet egy sárkány díszít. Ez pedig egyértelműen arra utal, hogy Harper Beckham a Trónok harca egyik legnépszerűbb karakterének, Daenerys Targaryennek van öltözve a fotón. 

Victoria és David 25 éve házasok

A pár a közösségi oldalon dokumentálja életét, így a rajongók betekintést nyerhettek a 25 éves házassági évfordulójukba is. David Beckham és Victoria Beckham újra az ikonikus lila esküvői szettjükbe bújtak és meg is mutatták az Instagramon. A kommentelők odavoltak az időutazásért és Beckhamék pedig valóban remekül néztek ki a képeken. 

Beckhaméknek a család az első

David és Victoria saját elmondásuk szerint első látásra egymásba szerettek és mindketten tudták, a másik lesz életük párja. "Mindig is mondtam, hogy ha egyszer találkozom Victoriával, mi már elválaszthatatlanok leszünk. Pár hónappal azelőtt, hogy ez megtörtént volna, külföldön voltam az angol csapattal. Gary Neville-lel a szobánkban voltunk, és egy Spice Girls videoklip ment a tévében. Azt hiszem, a Say You'll Be There volt. Rámutattam a képernyőre, és azt mondtam neki: 'Ez a lány kell nekem, és meg fogom szerezni.' A szemei, az arca, nekem ő a tökéletes" - nyilatkozta korábban David. Bár a pár sok nehézségen ment keresztül, a mai napig azt vallják, számukra a család a legfontosabb és legnagyobb örömük, ahogy láthatják felnőni gyermekeiket. Közülük Brooklyn már családot is alapított, feleségül vette Nicola Peltz-t, akivel már a gyerekvállalást is fontolgatják. "Mindig is arra vágytam, hogy egy csomó gyerekem legyen. Ez a családi mintám. Az apám fiatal volt, amikor megszülettem: 23 éves volt. És most én vagyok 23 vagyok. Mindig is fiatal apa akartam lenni" - mondta nemrégiben Brooklyn és hozzátette, csak arra vár, hogy Nicola is készen álljon az anyaságra. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.