Michael Douglas gyerekeire rá sem ismersz - Fotókon Carys és Dylan

premier Catherine Zeta-Jones Michael Douglas
A színész vörös szőnyeges eseményen vett részt. Michael Douglast gyerekei, Carys Dylan kísérték el.

Michael Douglas büszkén pózolt az America's Burning premierjén gyerekei, Dylan és Carys oldalán. Az eseményen felesége, Catherina Zeta-Jones és nagyobbik fia nem jelent meg. 

Michael Douglas, Carys és Dylan
Michael Douglas, Carys és Dylan
Forrás: Getty Images

Michael Douglas narrálta a dokumentumfilmet

Apára és gyerekeire öröm volt ránézni a bemutató előtti fotózáson, a rajongók csak azt bánták, hogy édesanyjuk valamint Carys és Dylan féltestvére nem csatlakozott hozzájuk. Michael Douglas a rendezvényen nem csupán díszvendég volt, ő narrálta a David M. Smick rendezte dokumentumfilmet, az America's Burninget. Sőt, amellett, hogy hangját kölcsönözte a projektnek, Michael a doku executive producere is volt. Az alkotás - úgy tudni - meggyőző bemutatója Amerika napjainkbeli problémáinak.

Házasságáról is nyilatkozott

Michael és Catherine 2000 óta házasok, és gyönyörű családban élnek együtt. Dylan és Carys mellett Michael büszke apja legidősebb fiának, a 45 éves Cameronnak is, aki előző házasságából Diandra Lukerrel született. Douglas a bemutató után egy interjú keretén belül elmondta, hogy mikor érezte meg, hogy Catherine az igazi számára. Michael meghatottan emlékezett vissza, hogy románcukat a golf iránti kölcsönös rajongás váltotta ki. Michael és Catherine már 24 éve házasok, és ezalatt két gyerekük született: Dylan 2000-ben, Carys pedig 2003-ban. "Ők egyszerűen rendkívüli lények" - mondta nemrég gyerekeiről a színész. "Egyszerűen örömöt jelentettek. Nem volt semmi problémánk. Szép életünk volt együtt. Dylan már teljesen befejezte az iskolát, Carysnak pedig van még egy éve a főiskolán" - tette hozzá a színész.

 

Még mindig imádják egymást

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas a Forma-1 angliai nagydíján vettek részt a hétvégén. Instafotóikon nyilvánvalóan látszik, hogy még mindig odavannak egymásért. A pár nemrégiben úgy döntött, hogy eladják Westchester megyei, New York-i luxuskastélyukat, amelynek ára 12 millió dollár. Az ingatlan öt évig volt a színész házaspár tulajdona. A mesebeli kastély nyolc hálószobával és tizenkét fürdőszobával rendelkezik. Az első emeleten található egy fedett medence, egy edzőterem és egy pihenőszoba. Az impozáns ingatlant körülöleli egy 30 méter hosszú terasz, pazar kilátással a Hudson folyóra.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.