Az Emily Párizsban új évada a Bridgerton család koppintása? Meglepő dolgot szúrtak ki a rajongók

Premiere Of Netflix's "Emily In Paris" Season 4 Part 1 - Arrivals
WireImage/Premiere Of Netflix's "Emily In Paris" Season 4 Part 1 - Arrivals - Kayla Oaddams
hasonlóság Bridgerton család Emily Párizsban Emily Párizsban (sorozat)
Lily Collins népszerű sorozatának negyedik évadának első részei a minap debütáltak a Netflixen, a rajongók pedig rögtön kiszúrtak valamit. Az Emily Párizsban egyik jelenete meglepően hasonlít a Bridgerton család egyik ikonikus jelenetére.

Több rajongó is kiszúrta, hogy az Emily Párizsban egyik jelenete, ahol Emily Cooper (Lily Collins) egy szenvedélyes csókot vált egy hintóban, kísértetiesen emlékeztet a Bridgerton család harmadik évadában látott jelenetre.

Emily Párizsban
Az Emily Párizsban negyedik évadának egyik jelenete
Forrás: Netflix

Kopintották az Emily Párizsban 4. évadának egyik jelenetét?

A Bridgerton család harmadik évadában Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) egy hasonlóan emlékezetes pillanatot osztott meg egy hintóban, amely a sorozat rajongói körében azonnal népszerűvé vált. Sokak szerint  az Emily Párizsban alkotói ihletet meríthettek ebből a jelenetből.

Forrás: Netflix

„Emily és Gabriel hintós jelenete... Wááá!!!” - írta az egyik felhasználó az X-en.  Egy másik felhasználó humorosan megjegyezte: „Ha minden alkalommal kapnék egy ötcentest, amikor valaki csókolózik egy hintóban a Netflixen, idén nyáron két ötcentest kaptam volna. Ez nem sok, de furcsa, hogy kétszer is megtörtént.”

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését a 4. évad

A Emily Párizsban rajongói izgalommal várták az új évadot, hiszen Emily bonyolult szerelmi élete tovább folytatódik a képernyőn. A sorozat harmadik évadának végén Camille (Camille Razat) váratlan bejelentése miatt Emily brit szerelme, Alfie (Lucien Laviscount) szíve teljesen összetört. Az új évad sokkal drámaibb és realisztikusabb tónust öltött, ami vegyes reakciókat váltott ki a nézőkből.

A Reddit fórumain több hozzászóló is megjegyezte, hogy a negyedik évad érezhetően komolyabb hangvételű, mint az előzőek, ami néhányuk számára meglepő volt. Egy felhasználó így írt: „Ez az évad sokkal komolyabb hangulatot áraszt, de néha kicsit túl sok. Már nem ugyanaz a laza sorozat, amit megszoktam... Nem tudtam annyira kapcsolódni Emily karakteréhez, mint korábban.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.