strandolás tengerparti város Eva Longoria
A színésznő fiával és közeli barátjával strandolt a spanyol tengerparton. Eva Longoria tökéletes alakját csak egy apró, színes fürdőruha takarta, amint önfeledten élvezte a tenger hullámait és a napozást.

A 49 éves sztár lenyűgöző formáját most egy apró, színes bikiniben mutatta meg, miközben napozott és úszott a spanyol tengerparton. Eva Longoria önfeledten élvezte a napot 6 éves kisfiával, Santiagóval, akivel együtt hűsölt a habokban, majd a fürdés után régi barátjával, Amaury Nolasco színésszel koktéloztak az árnyékban.

Eva Longoria
Eva Longoria nemrég költözött el Los Angelesből és nagyon élvezi új életét Spanyolországban. 
Forrás: Getty Images/Stephane Cardinale - Corbis

Eva Longoria új életet kezdett Spanyolországban

Eva már két évtizeddel ezelőtt beleszeretett Marbellába, elmondása szerint szerelem volt első látásra és már akkor eldöntötte, hogy egyszer majd itt akar élni. Hosszú időbe telt, mire megtalálták a tökéletes helyet, ahol el tudják képzelni új, közös életüket. Eva Longoria és férje, José Bastón nemrégiben költöztek Los Angelesből Marbella városába. A család döntése mögött az áll, hogy olyan környezetben szeretnék felnevelni fiukat, amelyet a természet szépsége és nyugalma ölel körül, elkerülve a hollywoodi világ nyüzsgését. Beverly Hills-i  otthonukat még árulják, de már átköltöztek újonnan felújított luxus otthonukba. Az új otthonuk egy lenyűgöző, hat hálószobás, hét fürdőszobás kastély, amely közel van a tengerparthoz. Az 1531 négyzetméteres villa teljes felújításon esett át, és olyan luxus kényelmi elemeket kínál, mint fedett medence, szauna és korszerű otthoni edzőterem.

Longoria és családja izgatottan kezdtek új életükbe, és a képek alapján látható, hogy teljesen elégedettek az új környezetükkel. A színésznő már két évtizeddel ezelőtt beleszeretett Marbellába, és azóta álma volt, hogy itt éljen. Az új otthonuk keresése hosszú időt vett igénybe, de végül megtalálták a tökéletes helyet, ahol szívesen élnek. Eva Longoria elmondta, a Született feleségek megváltoztatta az egész életét. Egy csapásra híres lett és rengeteget tanult a forgatások alatt.  Most azonban egy új korszak kezdődik az életében. Az egész család agyon izgatott, de a képek alapján elmondható, hogy emellett igen élvezik új életüket és egyáltalán nem bánták meg a költözést.

A strandon töltött napjukról készült képek megtekintéséhez kattints ide

A színésznő élvezi a tengerpartot

Nem ez volt az első eset, hogy a híresség feltűnt a tengernél. A Született feleségek sztárja gyakran tölti idejét a tengerparton fiával, Santiagóval Marbellán. A strandolók pedig nem győzik csodálni bomba alakját: dús kebleit, tónusos lábait és kerek fenekét. Marbellán egész évben csodálatos az idő és úgy tűnik, hogy ezt a színésznő igyekszik a legjobban kiélvezni a közeli tengerpart lehetőségeit.  Éva egyébként spanyol állampolgárságú, és 2022-ben megkapta a „Dame” megtisztelő címet, családi gyökerei miatt, amelyek a spanyol Oviedo városba nyúlnak vissza, ahonnan ősei származnak. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.