Demi Moore 61 évesen is bombázó: aprócska bikiniben mutatta meg alakját - FOTÓ

2024 Tribeca Festival - "BRATS"
WireImage/2024 Tribeca Festival - "BRATS" - Gary Gershoff
fürdőruha fotó Demi Moore Bikini
Lánya, Rumer Willis osztott meg fotót a színésznőről. Demi Moore aprócska bikiniben mutatta meg, hogy 61 évesen is igazi bombázó.

Demi Moore még 61 évesen is bátran mutogathatja alakját, ugyanis kifogástalan. A színésznő ennek ellenére ezt nem teszi, lánya Rumer Willis azonban helyette is büszkélkedik. Demi Moore aprócska bikiniben látható Rumer Instagram-posztjában.

Demi Moore
Demi Moore 61 évesen is bombázó
Forrás: AFF/PA Images/Demi Moore

Demi Moore fehér bikiniben mutatta meg alakját

A 61 éves nagymama a családjával, egy hétvégi kiruccanáson ünnepelte egyik lánya, Scout Willis 33. születésnapját. Az eseményről a 35 éves Rumer Willis osztott meg fotót, amelyen az látható, ahogy Demi Moore a 15 hónapos unokája, Louetta kezét fogva áll, miközben együtt sétálnak egy stégen. A sztáron egy aprócska fehér bikini volt... A kép alapján a színésznő évtizedeket tagadhatna le korából, alakja még mindig irigylésre méltó. Bizonyára remekül szórakoztak a családi kiránduláson, arról azonban nincs hír, hogy Bruce Willis velük tartott-e.

Demi Moore és unokája
Demi Moore és unokája
Forrás: Instagram/Rumer Willis

Aggasztó hírek érkeztek Bruce Willis állapotáról

A legutóbb nagyon kétségbeejtő hírek kerültek napvilágra a színész egészségi állapotáról. A források szerint Bruce Willis demenciája előrehaladtott, és bár a családja körében szeretet veszi körül,  ő lassanként eltűnik... Demi Moore elkötelezett, megfogadta, hogy támogatni fogja volt férjét és annak családját, ennek nagyszerű példája az, hogy ott volt Bruce Willis lányának ballagásán is. A színész azonban egyre kevesebbet kommunikál, egyre nehezebben beszél. Nem ez azonban a legfájdalmasabb tünete annak, hogy az egykori akciósztár állapota visszavonhatatlanul romlik, hanem az, hogy a bennfentesek szerint Demi Moore-t már fel sem ismeri...

Ez persze nem akadályozza meg a színésznőt abban, hogy hetente legalább egyszer meglátogassa, és segítse a családot, amiben csak lehet. Szomorú, de Bruce Willis sem a kisebb lányait, sem eddigi egyetlen unokáját nem látja majd felnőni, legalábbis nem lehet olyan aktív, tevékeny résztvevője az életüknek, ahogy azt bizonyára tervezte. "Beszédzavara egyre súlyosabb. Manapság a családja egy-egy pillantásból érzékeli, hogy mit mond, vagy mire van szüksége" - mondta a forrás arról, milyen gyorsan romlik a színész állapota.

Nemrég a színész jelenlegi felesége, Emma Heming Willis is őszintén nyilatkozott arról, a demencia milyen hatással van a családjuk életére. "az egész életedet átírja" - mondta Emma, akinek két gyereke született a színésztől: a 12 éves Mabel és a 10 éves Evelyn.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.