Megszólalt Harry és Meghan korábbi alkalmazottja: meglepő jelzővel illette a házaspárt

Meghan Markle, Harry herceg
AFP -
harry és meghan Vélemény alkalmazott
Samantha Cohen korábban röviden, de annál határozottabban írta le tapasztalatát, amit a sussexi házaspár személyi titkáraként szerzett. Harry és Meghan mély nyomott hagyott egykori munkatársukban.

Samantha Cohen 2019 októberében mondott le a pozíciójáról, és meglepő jelzővel illette a volt királyi család tagjainál végzett munkáját. Cohent még II. Erzsébet királynő személyes kérésére nevezték ki erre a szerepre, korábban pedig 17 évig dolgozott az elhunyt uralkodónak. Először sajtótitkárként tevékenykedett, majd a magántitkári pozícióba került. Az ausztrál Herald Sunnak adott interjújában Cohen - aki eredetileg Brisbane-ből származik - elmondta, hogy hat hónapra vállalta el, hogy Harry és Meghan mellett dolgozik, de végül másfél évig maradt, mivel "nem találtak helyettest".

Harry herceg, Meghan Markle
Harry és Meghan úgy viselkednek, mint a tinédzserek - állítja a volt alkalmazott
Forrás: Samir Hussein

Harry és Meghan gyerekesek - állítja az egykori alkalmazott

Samantha Cohen röviden csak annyit mondott Harryvel és Meghannel közös munkájáról, hogy olyan volt, mintha tinédzserekkel dolgozott volna együtt. Az egykori munkatárs azt is elmondta, hogy hogy a pár első ausztráliai, fiji, tongai és új-zélandi turnéja során "ráüvöltöttek".

[Meghan és Harry] lehetetlenek voltak, és a végletekig feszítették a húrt. Ő szenvedett

 

 - állítja egy bennfentes.

A napokban szintén felállt a házaspár egyik fontos embere

 Harry és Meghan kabinetfőnöke, Josh Kettler mindössze három hónap után távozik pozíciójából. A férfi május elején kezdett el dolgozni Harry mellett, egy héttel azelőtt, hogy a herceg és Meghan hivatalos látogatást tett Nigériában. A hírről a People magazin számolt be, akik úgy tudják, hogy Josh Kettler közös megegyezéssel távozott a posztjáról, Harry és ő is úgy érezték, hogy nem ő a legalkalmasabb ember erre a pozícióra. 

Azonban van, aki teljesen más véleménnyel van a hercegi párról, akadnak olyanok is, akik szerint nagyszerű velük a közös munka. St-Laurent 2020 áprilisától 2021 márciusáig dolgozott Meghan Markle és Harry herceg főtanácsadójaként és az Archewell Alapítvány ügyvezető igazgatójaként.

Catherine St-Laurent úgy véli, hogy Harry és Meghan jelentős befolyással bírhatnak a társadalmi változások terén.

Hihetetlen élmény volt, hihetetlenül tehetséges és kreatív vezetők. Hálás vagyok, hogy részt vehettem az életükben

 – mondta St-Laurent, kiemelve az Archewell Alapítvány fontosságát.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.