Meghan Markle ki nem állhatja Harry herceget: szakértő állítja

Meghan Markle
Getty Images -
interjú Meghan Markle Harry herceg
Egy királyi szakértő szerint a pár kapcsolata egyáltalán nem harmonikus. Úgy véli, Meghan Markle ki nem állhatja Harryt.

Meghan Markle ki nem állhatja Harry herceget? Egy királyi szakértő szerint a pár legújabb interjújából kiolvashatóak a jelek. Úgy véli, a hercegnéről lerítt, mennyire utálja, hogy a herceg is ott van.

Meghan Markle, Hary herceg
Meghan Markle állítólag ki nem állhatja Harry herceget
Forrás: Getty Images

Meghan Markle ki nem állhatja Harry herceget?

Meghan Markle és Harry herceg hosszú idő után álltak ismét kamerák elé, hogy páros interjút adjanak. A beszélgetés során a hercegnét az önkárosító gondolatairól is kérdezték, amelyről évekkel ezelőtti Oprah-interjújában is beszélt. Elárulta, csak a felszínt kapargatta akkori vallomásával, és most azon van, hogy soha senkinek ne kelljen magát úgy éreznie, mint neki akkor. Az online zaklatások felemésztették, ezért hívták életre Harry herceggel a legújabb projektjüket, a The Parents Networköt, amely azoknak a szülőknek nyújt segítséget, akiknek gyerekei az internetes bántások áldozataivá váltak. 

Egy királyi szakértő szerint azonban az interjú nem ment olyan simán. 

Meghan Markle állítólag kiabált a tévés producerekkel, és az sem volt ínyére, hogy férje is ott van.

A párt Jane Pauley interjúvolta meg a CBS Sunday Morning című műsorában, Angela Levin királyi szakértő pedig megosztotta a véleményét a beszélgetésről. Azt állítja, hogy a hercegné „kiabált" és „nagyon bosszús" volt az interjú után. 

Miután vége lett az interjúnak, üvöltözött a producerekkel, nagyon, nagyon bosszús volt amiatt, amit kérdeztek tőle." Hozzátette: „Meghannal nem szabad ezt csinálni, mert ő akar irányítani. De látszott rajta, hogy nem tudta visszafogni a dühét, a haragját." A szakértő szerint az interjú közben is látható volt a hercegnén, hogy mérges, és hogy nem bírja elviselni, hogy Harry beszél. 

A királyi életrajzírónak Harryről is megvan a véleménye: „Jelenleg el van veszve... Szerintem nagyon-nagyon rossz passzban van" - állította Angela, hozzátéve, hogy úgy tűnik, nem tudják tovább elviselni egymást. 

Lebontották Harry herceg és Meghan Markle aprócska házikóját: a Frogmore Cottage eldugott ékköve már a múlté

A hercegi pár egykori otthonának birtokán egy titokzatos, mesebeli házikó is állt, azonban sajnos ezt már lebontották. A Frogmore Cottage a felújítás után is szerényebb otthon volt, mint amiben ma Harry herceg és Meghan Markle élnek.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.