Jennifer Garner szokatlan módon ignorálta Ben Affleck és Jennifer Lopez válási drámáját

Jennifer Garner
Northfoto - TheImageDirect.com
Jennifer Lopez & Ben Affleck válás Jennifer Garner
Jennifer Garner teljesen figyelmen kívül hagyta volt férje válási drámáját. A színésznő Ben Affleckkel töltötte a napot, amikor Jennifer Lopez beadta a válókeresetet.

Jennifer Garnert azután látták Ben Affleckkel, hogy Jennifer Lopez beadta a válókeresetet kedden, a második házassági évfordulójukon. Az 52 éves Garner 2005-től 2018-ig volt Ben felesége, három közös gyermekük van. Amikor Lopez és Affleck szakításának híre felröppent, Garner látszólag kimaradt a drámából. A közösségi oldalán sem reagált semmire, a családjára, a gyerekeire koncentrált. Ugyanazt a taktikát választotta, mint Ben Affleck, holott a az utóbbi időben többször is együtt látták őket. 

Ben Affleck and Jennifer Garner Reunite For Their Son's Basketball Game in Los Angeles
Ben Affleck és Jennifer Garner pár hete a fiuk kosármeccsén
Forrás: Northfoto

Sajtóértesülések szerint J.Lo nagyon szomorú a válás miatt, de rájött, hogy ideje továbblépni, ezért határozta el, hogy beadja a papírokat. Egy bennfentes így nyilatkozott: „Tudja, hogy itt az ideje továbblépni, különböző okokból... Nagyon csalódott és szomorú, de Ben nem mutatta semmilyen jelét annak, hogy folytatni akarja a házasságukat. Nem mutatott semmilyen elkötelezettséget és érdeklődést az iránt, hogy a kapcsolatuk működjön. Eljutott arra a pontra, hogy egyszerűen csak magával foglalkozzon."

Jennifer Garner és Ben Affleck újra összejönnek?

Ben Affleck 2004-ben kezdett el randizni Jennifer Garnerrel. A pár 2005 júniusában kötötte össze az életét a Turks- és Caicos-szigeteken. A 10. házassági évfordulójuk után jelentették be a szakításukat. Affleck a héten boldogabbnak tűnt, mint valaha, amikor kedd reggel Los Angelesben újra találkozott volt feleségével, Jenniferrel - ugyanazon a napon, amikor Lopez beadta a válási papírokat.

Arra azonban egyelőre semmi sem utal, hogy Jennifer Garner és Affleck újra összejöttek volna. A színésznő boldog párkapcsolatban él hosszú távú barátjával, John Miller technológiai mágnással. A színész azonban 2020 februárjában azt nyilatkozta, hogy élete „legnagyobb bánata” a válásuk. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.