Kitálalt egy bennfentes: ezért kicsattanóan vidám Ben Affleck - FOTÓ

család Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck munka Jennifer Lopez
Bár a házassága romokban, a színész még sincs maga alatt. Ismerősei azt állítják, Ben Affleck jól van.

Meglepően jókedvű volt Ben Affleck a minap, miközben Los Angelesben az irodájába tartott. A színész úgy tűnt, fel van dobva, ám azt senki nem tudja miért, ugyanis Jennifer Lopezzel a házassága már biztosan véget ért. 

Ben Affleck
Ben Affleck meglepően jó hangulatban van
Forrás: Northfoto

Ben Affleck munkamániás

A színész ismerősei elmondták, mi tartja a lelket Affleckben. "Ben igyekszik elfoglalt maradni, beleveti magát a munkába, rengeteg időt tölt a Jennifer Garnerre közös gyerekeivel, hogy házassági gondjai ellenére is jó hangulatban legyen. Ben jól van, rengeteget, szinte megállás nélkül dolgozott ezen a nyáron" - nyilatkozta egy bennfentes

 

A gyerekei igazi gyógyírt jelentenek számára

"Ősz van, a gyerekek még vakáción vannak, így Ben, ha nem dolgozik, velük van leginkább. Violet, Seraphina és Samuel mindig jó kedvre derítik" - tette hozzá az informátor. Ráadásul Jennifer Lopez és az ő gyerekei is jóban vannak egymással, így Emme-mel és Maxszel is tartja a kapcsoatot. „A gyerekek elég idősek ahhoz, hogy tudják, mi történik" - mondta egy a bennfentes. „Nyilvánvalóan nagyon szomorúak. Nagyon örülnének, ha Ben és Jennifer Lopez rendbe tudnák hozni a dolgokat, de valójában lemondtak arról, hogy ez megtörténik. Tartják egymással a kapcsolatot, különösen Emme és Fin állnak közel egymáshoz. Nagyszerű a kapcsolatuk, mindig együtt lógnak. Nem fogják hagyni, hogy ez a válás tönkretegye azt, amijük van. Egy családként tekintenek magukra, és szerencsére ezt Jennifer és Ben is támogatják" - árulta el egy ismerősük és a legújabb hírek szerint pont a gyerekek miatt is halogatják, hogy beadják a válási papírokat a bíróságon: "Fontos számukra, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az átmeneti időszakban is, nem szeretnék, ha úgy éreznék, hogy kihúzzák a szőnyeget a lábuk alól."

Ben Affleck újra iszik? 

Felröppent az a hír is, hogy az elvonót is megjárt színész újra az alkoholhoz nyúlt, de egy kósza pletykát követően ezt sehol, senki nem erősítette meg, az utcán is általában kávéval a kezében látható. A szóbeszédet egyébként egy barátja terjesztette, mondván, aggódik Benért, aki folyton ideges, rossz kedvű és a szeme is pont olyan üveges, mint amikor napokon keresztül vedelt. Akkoriban ezt volt felesége, Jennifer Garner se hagyta szó nélkül, kijelentette, hogy minden segítséget megad exférjének, ha szükséges. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.