Jennifer Lopez & Ben Affleck válás nászút
Az egész világ szurkolt nekik, mégis megbukott a sztárpár szerelme. Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatáról és válásáról minden nap újabb dolgok derülnek ki, mindenkit az érdekel, hol romlott el a tündérmese.

Jennifer Lopez és Ben Affleck közel 20 évvel korábbi eljegyzésük felbontása után 2022. nyarán végre oltár elé állt. A hollywoodi álompár boldogsága azonban nem tartott sokáig. Az énekesnő augusztus 20-án beadta a válókeresetet. A különválás dátumaként 2024. április 26-át jelölte meg. Ám egy névtelenséget kérő forrás most azt állítja, a párnak már a nászút alatt is problémái voltak.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck válása: már a nászút sem volt boldog
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck nászútja

Lopez és Affleck 2022. júliusában Las Vegasban állt oltár elé, majd ugyanezen év augusztusában egy nagyszabású esküvői ceremónia következett Georgiában. Ezután Olaszországba, a Comói-tóhoz mentek nászútra, ahová a lesifotósok is követték őket, a róluk készült képeket pedig jó pénzért eladták a lapoknak. Afflecket ez állítólag teljesen kiborította. A színész „nem volt boldog, hogy paparazzik követték őket” - írja a Page Six az informátorra hivatkozva. Affleck úgy tett, mintha ez meglepetésként érte volna - annak ellenére, hogy mindketten világsztárok. 

A bennfentes azt is tudni véli, hogy amikor nem figyelték őket a fotósok, akkor is „alig beszéltek egymással, pedig életük legboldogabb időszakát élték". Ben elhitette Lopezzel, hogy megváltozott, de a szerepéhez nem tudta magát sokáig tartani, egy idő után megint több magánéletre vágyott, és problémát jelentett neki felesége hatalmas népszerűsége. 

Ben Affleck és Jennifer Lopez a 2000-es évek elején kezdtek randizni. Akkoriban Hollywood egyik álompárjává váltak, ekkor kapták a „Bennifer” becenevet is. El is jegyezték egymást, házasság azonban nem lett a dologból, szakítottak. A hírek szerint az egyik probléma már akkor is az volt, hogy Ben kerülte volna a nyilvánosságot, Jennifer azonban vágyott a hírnévre és sütkérezett benne.  

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.